Tak ono to tak postaveny je, me slo hlavne o to uvest auto do takovyho stavu aby se fakt projevilo jen na bezny udrzbe a uz me nebavilo ujed 500km a zas na neco prijit, takovej ten pocit jistoty se uplne vytratil. Uz se to pomalicku uzavira a je to hodne fajn jed v aute a vedet ze me nehuci loziska nebo ze nedojedu.
Motor je takova sranda bokem, auto svuj motor ma, takze nejsem nicim omezenej a ten co se pomalu dava dohromady je spis navazujici projekt k autu. Ma to smer cil a mam uz vyreseny vsechny otazky co jsem mel, jak ma motor vypadat a vcera kdyz jsem delal kontrolu brzd jsem si prave rikal jak je komicke ze pres vsechny uvahy a hromady cteni co jsem mel se vracim k jednomu z prvnich planu jak to bude vypadat. Dulezity pro me je, ze jsem a chci byt u toho jak se motor tvori a mit na tom svuj rukopis i kdyz to smrdi Liborem. Bez jeho pomoci bych mozna tak podle navodu dal dohromady generalku serie. Navic vse co tam bude a je, je i kdyz na miru tak uspesne aplikovane na jinych motorech, neni tam zadny experiment. Tedy ja o nem nevim a to me nechava pomerne klidnym. Bohuzel cas neovlivnime takze to trva a jeste chvilku bude.
Co se tyce dalsiho auta tak se to ma tak, ze jsem stim koketoval a puvodne chtel poridit nejakou motorku a ty se venovat renovacne, mene nakladna zalezitost a chtel jsem si to zkusit. Pak prisla zajimava nabidka (spis upozorneni na jedno auto, ze je k prodeji) tak jsem na par noci zalehl k notasu a zase cetl a prekladal. No a protoze to neni jisty jak to dopadne je treba to brat z rezervou. Nektery obchody se musi udelat pac se neopakujou. Kazdopadne pokud to vyjde tak jde do garaze kde bude stat asi hodne dlouho a ja tam budu chodit s hrnkem s kafem jen sepisovat co potrebuju poshanet za dily. Bude to chvili trvat nez bych zacal neco delat.
-----------------------------------------------
Jinak jsem vcera dokoncil kontrolu brzd a podvozku po 5 tisicich a zbrousil hrany desticek (trosku me to piskalo) a pridelal takovy ty bocni plechy na desticky a vsechno promazal medenkou. Zacnu se pomalu poohlizet po novych brzdach a nebo jetych s tim ze si je udelam, zvolim ale jine oblozeni. Tohle docela hodne prasi a piska

Kazdopadne auto je pripraveno na vyjezd a na umyti (jsem vzdycky celej mokrej a auto porad spinavy) pac je to fakt humac jak je to zapraseny