Tak konečně---- dneska sem si řek, že to už spláchnu na tuhle muziku sem si musel počkat holt I když přemejšlel jsem, jestli dát mechiko, nebo tohle... ale vzhledem k tomu, že Cera udělal takovej dortík, má tam muziku, který rozumí... já jí nerozumim ale líbí se mi, třeba nám to přeloží sem vypil flašku liberte coconut kiss a když jsem jí odšroubovával, tak sem se málem zmrzačil... sem se říz celkem solidně do prostředníčku- fakáčku ale dobrej mok... + pár piv a doutníčky... enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=Q03MVpciI6E
Celica meeting 2010 by micron
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Celica meeting 2010 by micron
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
díky, no chtělo to HD... tohle bylo naposled foťákem, i když foťák miluju, samsung NV3, krásnej design, krásně fotí, ale HD neumí... příště už určitě HD a muzika bude mexico... teda pořád sem se ne a ne rozhodnout... jestli vladivostok.fm nebo mechiko... ale dort, a pak sem viděl, že cera prodává celicu... tak to bylo jasný, ale rozhodoval jsem se asi hodinu, pak program nechtěl tu hudbu... tak sem jí musel z wavu přehodit na mp3 aby se microsoft nezbláznil no a nakonec sem movie makera přechcal... ale co mě motivovalo bylo taky to logo biscuita... super je- jednoduchý jak facka.
musel jsem nechat ten úvod... inspektor kluzó tak co tam máš za olej? nejlepší
hudba je fakt zvláštní... kdybych nebyl milovník GTA IV, Rockstar, asi bych nechápal... ale pokavaď jste to někdo hráli a užívali jste si tu svobodu, tak pochopíte... ty skladby jsou vlastně rytmický libový a srandovní- takový jakoby i depresivní... ale vlastně pohladěj po duši... nevim co to je za skupiny, nevim text až na pár vyjímek, který jsou stejný s češtinou ale má to prostě šťávu... nehoráznou, fakt se to těžko psychologicky popisuje, každej to asi cejtí jinak, ale je to nakažlivý, ty melodie
musel jsem nechat ten úvod... inspektor kluzó tak co tam máš za olej? nejlepší
hudba je fakt zvláštní... kdybych nebyl milovník GTA IV, Rockstar, asi bych nechápal... ale pokavaď jste to někdo hráli a užívali jste si tu svobodu, tak pochopíte... ty skladby jsou vlastně rytmický libový a srandovní- takový jakoby i depresivní... ale vlastně pohladěj po duši... nevim co to je za skupiny, nevim text až na pár vyjímek, který jsou stejný s češtinou ale má to prostě šťávu... nehoráznou, fakt se to těžko psychologicky popisuje, každej to asi cejtí jinak, ale je to nakažlivý, ty melodie
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zejdy: no mě spíš dostalo, že jak sleduju to zpravodajství z japonska, tak ve vladivostoku měřej hodnoty radioaktivity... já ani nevěděl kde ten vladivostok vlastně je... a on neni tak daleko od japonska... najednou čumim Live vladivostok přenos jak tam měří nějaká Nastěnka a lamentuje ... ta hudba je radio vladivostok.fm vyripovaný skladby ze hry GTA IV. v top kvalitce
prdel: asi po 20 minutách mi přišel mail z tuby, že možnáááá moje video používá, respektive je v rozporu s nějakýma licencema... security blah blah... ale pochopil jsem z toho, že nemaj šanci zjistit kdo má reálnou licenci... pssst liberty city, nemůžou to najít ve svý databázi skladeb... výborně to já rád...
prdel: asi po 20 minutách mi přišel mail z tuby, že možnáááá moje video používá, respektive je v rozporu s nějakýma licencema... security blah blah... ale pochopil jsem z toho, že nemaj šanci zjistit kdo má reálnou licenci... pssst liberty city, nemůžou to najít ve svý databázi skladeb... výborně to já rád...