Celica - uz je doma:)

vše ohledně modelové řady Celica
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Beaver: No diky, pro tebe by ale byla lepsi ta 141kW 8) Jinak nemas prosim nekde vice info o te Supre v5?

Ditri:
Cena je par radku nahore, dal jsem za ni 300tKc.
Jinak porovnavat mohu pouze s Celicou 5gen, r.v. 1990, motor 3SGE 2.0 GTi 115kW, kterou jsem mel 2 roky. Vykonove bych rekl, ze prestoze ma tato nova 105kW, tak se mi zda mnohem silnejsi a zivejsi, celkove ma velkou chut jit do otacek a velmi presne rizeni. Take s ni lze jezdit za 7,5l (pri stejnem stylu jizdy jsem s 2.0GTi jezdil za 9,5l. Pri sportovnejsi jizde si ale dokaze rict i 9l (2.0GTi 11l).
V rozmeni 5-7.000 otacek ma motor peknej dravej zvuk (ne urvanej)

Pro sportovnejsi ridice - zavodniky ale jiste nebude vykonove stacit, tam si myslim je idealni verze 141kw:)
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Beaver:
Nasel jsem take nake obrazky, ale to ta nova Supra, asi nebude?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A tady potom jeden obrazek Celicy 8gen, ale to bych videl na podvod :)

Obrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Haky píše:Beaver: No diky, pro tebe by ale byla lepsi ta 141kW 8) Jinak nemas prosim nekde vice info o te Supre v5?
Tohle je pravdepodobne Supra Mk.V. Jenom opravuju svoje tvrzeni o motoru - bude to V8. Pro hardcore Supristy je to tezka rana, protoze synonymem motoru u Supry byl radovej setivalec :?

http://www.cruiseirl.com/forum/showthread.php?t=27679
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

ta červená kára nahoře je Toyota Alexandro Volta a ne nástupce Supry, byl to jen koncept s Hybridem(ale měl myslim kolem 400k), ale mluvilo se tehdá o tom že by se mohl vyrábět.. no třeba jednou... tady je snim i pěkný video
btw: to druhý auto ve videu je nejspíš nástupce AR166(taky krasavice)

http://www.auto.cz/media/?video=giugiaro/giugiaro.avi
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

bude Toyota jezdit rallye?

Příspěvek od micron »

myslim že jestli někdy udělá Celicu 8.gen tak by se mohla opakovat historie tzn. opět pořádně skočit do RALLYE... už mě ani nebaví se na rallye dívat v bedně.... samý nudný lancery pár imprezz (im not impressed) a frantíci... kde je Nejhezčí rallye auto budoucnosti??? Rallye fakt nuda nuda nuda a nuda neni na co koukat! snad se Toyota vzchopí a opět pochopí...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“