Zdravim vsechny,
stala se mi takova neprijemna vec - kdyz jsem dojel z prace, tak jsem si vsiml, ze se po ceste rozla kontrolka palivoveho filtru a dobijeni...
Ted je baterka na nabijecce, otazka zni: dojedu cca 40km do servisu jenom na baterku? (asi bez svetel...)
Corolla 1.4 D-4D
Kolik cca stoji novy alternator?
Dojezd dieselu s vadnym alternatorem
- radys03
- Věčnej rejpal
bez světel, rádia apod. si myslím, že bys měl dojet. Na baterku v tvém případě poběží jen čerpadlo. Kdybych se mýlil tak mě opravte
. Ale lano je jistota. Stejně tě musí někdo odvést domů než to daj do kupy. Ještě bych se optal u nějakého garážníka co by mohla stát oprava. Známýmu VW bora taky přestala dobíjet a zpravily to 2 uhlíky - 16kč/ks + něco za práci 
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Tak dojet jsem teda dojel, bez svetel a radia... Vetsinu cesty jsem to setril na dalnici 80km/h.
Pak to jeste bylo schopny nastartovat. Uvidim zitra jak zavolaji co s tim je... Problem je, ze potrebuju jezdit, takze si nemuzu dovolit moc velkou prodlevu nez to bude spraveny:(
Baterka bych rekl ze puvodni, pres den byla na nabijecce
Pak to jeste bylo schopny nastartovat. Uvidim zitra jak zavolaji co s tim je... Problem je, ze potrebuju jezdit, takze si nemuzu dovolit moc velkou prodlevu nez to bude spraveny:(
Baterka bych rekl ze puvodni, pres den byla na nabijecce