Auris r.v. 2011

nová modelová řada - nástupce Corolly
rkuzela
Navigátor

Auris r.v. 2011

Příspěvek od rkuzela »

Čaute, je tu někdo kdo má už Aurise r.v. 2011?? Potřeboval bych se na něco zeptat, dík!
ultra
Manager Týmu

Příspěvek od ultra »

Myslim ze rozdiel medzi napriklad 8/2010 a 2/2011 nije ziadny - oba su po facelifte ale nic ine sa nemenilo.

Rocnikovy model sa nevyraba od januara ale vecsina automobiliek nabieha na novy model (rocnikovy) v polovici roku - tak ako Toyota nabehla myslim v 7 mesiaci - taktiez aj Skodovka nabieha v 7 alebo v 8 mesiaci.

...ale mozno sa mylim
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH
rkuzela
Navigátor

Příspěvek od rkuzela »

Toto je mi všecko jasné, ale potřeboval bych se zeptat někoho ohledně výbavy, jestli je pravda co mi tvrdí prodejci!
LN
Člen Týmu

Příspěvek od LN »

No tak se rovnou zeptej ne?:) Treba Ti nekdo rovnou odpovi:)
rkuzela
Navigátor

Příspěvek od rkuzela »

No tak jo teda, je pravda, že vozy vyrobené v r. 2011, které jedou už od výrobce na litých kolech, nemají v kufře plechové disky??
pepatko
Člen Týmu

Příspěvek od pepatko »

Tak to nevím, ale už jen podle logiky, když ti dají Alu(které jsou samotně dražší), proč by ti měli ještě dávat plecháče? To je jen můj názor.
dusan49
Člen Týmu

Příspěvek od dusan49 »

Ja som objednával sice auto v r. 2010 a chcel som auto na liatinových diskoch čo bolo zohladnené aj v cene. Na moje prekvapenie auto prišlo na plechoch a liatinové disky dodal predajca. Prezuli letné gumy na zliatinové disky a plechy zabalili do kufra. :o
TOYOTA AURIS 1,6 Valvematic 6MM Luna, VSC+TRC, čierna 11/2010
rkuzela
Navigátor

Příspěvek od rkuzela »

Jj, tak to bylo, přezouvali je ještě koncem minulého roku tady u nás a plecháče dávali k tomu. Ale teď mi řekli, že už plecháče nedávají, tak se ptám jestli s tím někdo nemá zkušenost.
Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

Hmm, zni to docela logicky, ze s tim tak vycurali. Take mi to nedoslo, ze vlastne nikde napisou, ze konkretne k plechovym dostane clovek jeste lite kola. Jen povysili standard a misto plechu davaji rovnou Alu.
To me pak nemusi tolik mrzet, ze tahle akce zacala az po nasi koupi. Akcni cenu zvedli o 5tis, takze to vychazi skoro nastejno.
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
LN
Člen Týmu

Příspěvek od LN »

Ja jsem to mel nasledovne. Lita kola byla jako bonus. Soucast nejake akce. Auto jsem kupoval na konci ledna 2011. K prodejci auto prislo na plechovych kolech s letnimi gumami a lita kola melo v kufru. Dokoupil jsem jenom zimni pneu a nechal si je dat na puvodni plechova kola, letni mi prehodili na lita kola. Auto jsem potom dostal na zimnich gumach nasazenych na plechovych discich a letni s litakama byly v kufru.
Peca
Člen Týmu

Příspěvek od Peca »

Tak potom je to ok :-)
Toyota Auris 1,6 Valvematic Terra Cool, bílá, 11/2010
rewerz
Navigátor

Příspěvek od rewerz »

Ked uz sa tu bavite o tych Alu a plechoch. Viete mi niekto povedat v com sa lisia? Nemyslim vizualnu stranku ale skor technicky. Vyhody nevyhody jednych aj druhych. Lebo sa neviem rozhodnut ci kupit alu alebo nie. :roll:

Dakujem
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna + VSC,TRC 08/2010
Obrázek
Skopek
Navigátor

Příspěvek od Skopek »

Ja mam auto od 28.2.2011 a dostal jsem jak plechace, tak litaky.
Auto mam od Tsusho Pardubice, meli za docela rozumny penize zimni pneu (2600kc 205/R16, na netu max o 200 levneji), tak jsem si rovnou nechal na pelchy obout zimni a na litaky letni.
Auris 1,6 Valmetic Luna
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Tak plechy jsou mekci, muzes je trebas ohnout na dire, nebo patniku a pak unika vzduch, litaky neohnes, jedine prasknes, ale to by musela byt slupka, ze bys znicil drive rameno nebo tlumic.

Vypada to lepe, nezrezavi to, lepe to chladi brzdy, ja nevim, co vsechno.
Ja treba plechy nejezdim vubec.
Na zimu mam origo litaky na 205/55/R16 a v lete jezdim 215/45/R17, plechace mi zkratka nevoni.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Skopek
Navigátor

Příspěvek od Skopek »

rewerz píše:Ked uz sa tu bavite o tych Alu a plechoch. Viete mi niekto povedat v com sa lisia? Nemyslim vizualnu stranku ale skor technicky. Vyhody nevyhody jednych aj druhych. Lebo sa neviem rozhodnut ci kupit alu alebo nie. :roll:

Dakujem
Litaky jsou predevsim drazsi a hezci :-D
Je to odlitek, v případě zakazkové vyroby se frezuji, ale to je pak cena jinde. Jejich vyhoda je v tuhosti a pokud jsou kvalitni, tak jsou i presneji vyrobeny (neni potreba tolik vyvazovat). Rozhodne po 10 letech nebudou rezaty, jako plechace.

Pokud si s autem nehrajes na Schumachera, tak ze jsou tuzsi nepoznas. O to jedno zavazi navic na plechaci ti cenu rozhodne nevrati.
Alu kola se o dost vic kradou.
Vyhoda je v jejich zivotnosti.

Ja osobne mam dva komplety leto/zima (disk + pneu), neni pak proble si to prehodit doma a usetrit spoustu penez.
Auris 1,6 Valmetic Luna
Odpovědět

Zpět na „Auris“