CommonUser píše:kar202 píše:Tak pánové opět veliká pochvala pro autoservis Toyota v Ostravě na Bohumínské ulici. Dnes ráno jsem jim předal avika na výměnu oleje a olejového filtru a odjel svým druhým autem. Nic víc jsem nechtěl. Přesto mi zdarma navíc provedli vizuální kontrolu včetně kontroly osvětlení, zdarma namazali dveře a zdarma dolili jejich nemrzku do ostřikovačů. Na olej a filtr mi dali jako stálému zákazníkovi 10% slevu. Prostě perfektní služba a má trvalá spokojenost. Všem vám přeji takový přístup a ochotu ve vašich servisech.
No to je skor SCI-FI ako bezna vec (ak teda nerobis skrytu reklamu

).
Tak Commone, já to SCI-FI ještě doplním o jeden zážitek: Dnes mi volali z nějaké centrály Toyoty z Prahy, řekli mi, že jsou rádi, že jsem zvolil jeden ze značkových servisů Toy, zeptali se, zda souhlasím s monitorovaným hovorem a malou anketou. Souhlasil jsem a tady pár otázek, které jsem si zapamatoval:
Byl jste spokojen s provedenou službou?
Byl jste spokojen s délkou opravy?
Nabídli vám odvoz ze servisu?
Byla zakázka provedena v termínu?
Byl jste spokojen s cenou?
Byla dodržena stanovená cena?
Byl jste spokojen s jednáním při příjmu?
Nebylo vozidlo po vrácení ušpiněno?
Bylo s vámi jednáno jako s váženým zákazníkem?
Chcete nám něco sám zdělit?
Budete se vracet k servisování v našich značkových servisech?
Atd..... Na všechny otázky jsem odpověděl Ano, byl jsem maximálně spokojen.
Není to pro mne žádné překvapení, už mi takto za tu dobu (14 let), co chodím do značkových servisu Toyota volali několikrát. Proto mě občas překvapí, že to takto nefunguje ve všech značkových servisech, jak jsme mnohdy svědci z některých příspěvků. Vždyť takové jednání by mělo být v celé síti Toy standardem.....a já v podstatě stále věřím, že je, neboť jsem se ani jinde nesetkal s odlišným přístupem. Takže na závěr doporučuji všem, kdo budete mít u nějaké značkové Toy jiný než tento přístup - stěžujte si a řešte to, je to v zájmu nás všech a v podstatě to tak Toyota chce.