Aky rozmer diskov

vše ohledně modelové řady Yaris
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

s kolesom co nieje certifikovane alebo mas koleso ktore nieje urcene pre dany typ auta-tak samozrejme ze poistovna ma co dotoho kafrat. to je logicke
josuk
Věčnej rejpal

Příspěvek od josuk »

Henry33 píše:podla mna je to len buzeracia zo strany poistovne !
je to jen cesta jak dosáhnout lepší zisk, nedivim se, proto se snažim pravidla dodržovat. když dojde občas spor až k soudu, často právníci předkládají až normálnímu člověku neuvěřitelné konstrukce - když jde o větší peníze nebo o vězení

to myslím obecně. Taky si ale myslím, co se týká tohoto vlákna, že 5,5Jx14 nebo 6Jx14 bude na 99% šumafuk
:wink:

edit: a disky moc pěkný!
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

ja si tiez myslim ze najskor sa pozru na rozmer pneu a priemer diksy a ostane nebudu riesit.

uz som daval auto parkrat opravovat ( seat ibiza) a nikdy ich moc dizky netrapili ! pofotil rozbite casti a bolo :)

edit: dakujem :)
Colli
Řidič

Příspěvek od Colli »

Já bych to moc neriskoval.Pojistovny si vždy hledají něco,aby nemuseli platit škodu.Na toto bych nevsázel radši bych měl rozměry disků dle TP.Nikdy nevíš na koho narazíš.A největší průser,když někoho zabiješ a nemáš kola dle TP.
Toyota Yaris 1.0 2007 TS Face
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

ked niekoho zabijem tak mi bude u prdela ake kolesa mam na aute to budem mat ine problemy ako to!!!!!!!

myslim ze uz riesime hovadiny, inak keby pojistovna chce tak ta zdrbe aj za ten znak TS co mas na maske. zrazis chodca a roztrhnes mu tym nohu a mas problem.
Colli
Řidič

Příspěvek od Colli »

Řešíme hovadiny to je pravda :D
Toyota Yaris 1.0 2007 TS Face
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

viete co mi tu chyba ?

ze nemame blogy kde by kazdde auto malo svoje veci popisane a foto prilozene atd
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

pibopiki píše: Ja mám na mojom čiernom litrovom prskolete elektróny Kosei Tsukuba 6x14. O tri roky, keď pôjdem na STK, jednoducho na voz hodím plechy so zimnými gumami a je to.
Ale mne to tiež tak vychádza.Na STK idem okolo 18 3.2012,takže budem mať asi ešte zimné na diskoch 8)
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

muco ved ty mas disky s toyoty nie ? tak mas vsetko ok :)
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ano...mám ,ale nie su to originál TOYOTA (asi majú s najekou spoločnosťou "dohodu-zmluvu),od ktorej berú disky.
No a to,že je z TOYOTY ,som myslel,že som pred kompetntnými chránený-napr. STK,policajti ,atd.Bral som to tak,že čo kupiš v TOYOTE , by malo byť automaticky podla údajov v TP.No ako som písal,písane v TP je 5,5Jx14 a ona mi objednala 6Jx14.A tento rozmer nemám práve v TP zapísané
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Klidek a nestresute, pokial by vam niekto chcel kratit poistne plnenie kvoli inej sirke disku, tak treba ziadat od nich znalecky posudok, ze nehoda bolo zavidena prave tymto faktorom.
Kazdopadne podla mna robite okolo toho zbytocnu vedu uz na 2 a pol strany.
Pokial niekto chce silou mocou si zapisat inu sirku diskov, tak vela stastia ale osobne si myslim, ze so zapisom bude mat viac problemov ako s jazdenim na diskoch so sirkou co nie je v TP.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

^ suhlas 8)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“