Aky rozmer diskov
je to jen cesta jak dosáhnout lepší zisk, nedivim se, proto se snažim pravidla dodržovat. když dojde občas spor až k soudu, často právníci předkládají až normálnímu člověku neuvěřitelné konstrukce - když jde o větší peníze nebo o vězeníHenry33 píše:podla mna je to len buzeracia zo strany poistovne !
to myslím obecně. Taky si ale myslím, co se týká tohoto vlákna, že 5,5Jx14 nebo 6Jx14 bude na 99% šumafuk

edit: a disky moc pěkný!
Ano...mám ,ale nie su to originál TOYOTA (asi majú s najekou spoločnosťou "dohodu-zmluvu),od ktorej berú disky.
No a to,že je z TOYOTY ,som myslel,že som pred kompetntnými chránený-napr. STK,policajti ,atd.Bral som to tak,že čo kupiš v TOYOTE , by malo byť automaticky podla údajov v TP.No ako som písal,písane v TP je 5,5Jx14 a ona mi objednala 6Jx14.A tento rozmer nemám práve v TP zapísané
No a to,že je z TOYOTY ,som myslel,že som pred kompetntnými chránený-napr. STK,policajti ,atd.Bral som to tak,že čo kupiš v TOYOTE , by malo byť automaticky podla údajov v TP.No ako som písal,písane v TP je 5,5Jx14 a ona mi objednala 6Jx14.A tento rozmer nemám práve v TP zapísané
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Klidek a nestresute, pokial by vam niekto chcel kratit poistne plnenie kvoli inej sirke disku, tak treba ziadat od nich znalecky posudok, ze nehoda bolo zavidena prave tymto faktorom.
Kazdopadne podla mna robite okolo toho zbytocnu vedu uz na 2 a pol strany.
Pokial niekto chce silou mocou si zapisat inu sirku diskov, tak vela stastia ale osobne si myslim, ze so zapisom bude mat viac problemov ako s jazdenim na diskoch so sirkou co nie je v TP.
Kazdopadne podla mna robite okolo toho zbytocnu vedu uz na 2 a pol strany.
Pokial niekto chce silou mocou si zapisat inu sirku diskov, tak vela stastia ale osobne si myslim, ze so zapisom bude mat viac problemov ako s jazdenim na diskoch so sirkou co nie je v TP.