E11- spojka
E11- spojka
Zdravím vás. Jsem před výměnou spojky - začíná prokluzovat při prudším přidání plynu. Ptal jsem se u Toyoty a výsledek? - 8300,- materiál (lamela, talíř, ložisko) + práce = 12000,-. Prej jsou to origo díly. Ptal jsem se u známého a ten nabízí sadu Luk za 3700,-. Mátě někdo zkušenosti s tímto výrobcem? Jsou ty origo díly opravdu o 4600.-Kč kvalitnější?
Předem děkuju za odpovědi.
Corolla E11 Hatchback, 1,4 VVTi, 2000
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: E11- spojka
LUK není špatný ale ta cena bude asi bez DPH, že? pokud ne tak je asi nekde chyba a rychle ji využijPandy píše:Zdravím vás. Jsem před výměnou spojky - začíná prokluzovat při prudším přidání plynu. Ptal jsem se u Toyoty a výsledek? - 8300,- materiál (lamela, talíř, ložisko) + práce = 12000,-. Prej jsou to origo díly. Ptal jsem se u známého a ten nabízí sadu Luk za 3700,-. Mátě někdo zkušenosti s tímto výrobcem? Jsou ty origo díly opravdu o 4600.-Kč kvalitnější?
jinak v origo servisu ti namontují nejčasteji valeo nebo aisin. Aisin set mohu dodat za 4250,- pokud bude zájem ( s DPH )..
já koupil tudle a jsem spokojený.
http://katalog.haspa.cz/index.php?main_ ... _id=448238
http://katalog.haspa.cz/index.php?main_ ... _id=448238
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC
Potřebuju teď do jednoho auta spojku, ten výprodej v autokelly je už údajně fuč - dneska mi zrušili objednávku holomci, tak jsem se koukal a našel jsem spojkovou sadu aisin KT-037A, kterou potřebuju na 4E-FE, za nějakých 380 zlotých. Na jednom nejmenovaným serveru jedni poláci taky prodávají, právě ty aisiny, a prý mi ji do pár dnů dodají i s poštovným do 2,5 tisíce....
No jsem celkem zvědavej, hodnocení mají až na jedno neutrální samý pozitivní. Někdo nějaká zkušenost?
No jsem celkem zvědavej, hodnocení mají až na jedno neutrální samý pozitivní. Někdo nějaká zkušenost?
Holomek!
- radys03
- Věčnej rejpal
fakt už nemaj u AK? Už o spojce uvažuju delší dobu... To přiblblý ložisko už dělá takovej kravál, že musím dávat nahlas rádio, abych ho neslyšelRampa89 píše:Potřebuju teď do jednoho auta spojku, ten výprodej v autokelly je už údajně fuč - dneska mi zrušili objednávku holomci, tak jsem se koukal a našel jsem spojkovou sadu aisin KT-037A, kterou potřebuju na 4E-FE, za nějakých 380 zlotých. Na jednom nejmenovaným serveru jedni poláci taky prodávají, právě ty aisiny, a prý mi ji do pár dnů dodají i s poštovným do 2,5 tisíce....
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Poptat se zkusit můžeš, ale podle mě nepochodíš
Na internetu mají sice uvedenej nějakej kus v ČB, ale jak mi napsali, vzhledem k rezervacím je už zboží prostě vyprodáno a šmitec, nikam se vozit nebude, ruší objednávku.
Já jsem teda zvědavej na tu Aisin, co mi má dojít, možná už zítra, pokud nebude vykazovat známky horší jakosti, tak bych řekl, že horší volba než LUK to nebude, když to bývá spojka z prvovýroby a že by ta prvovýrobní vydržela málo, to si nemyslím.
PavoB> To jsem rád, tlumiče mě možná budou čekat časem
momentálně doma žádný další zánovní v zásobě nemám

Já jsem teda zvědavej na tu Aisin, co mi má dojít, možná už zítra, pokud nebude vykazovat známky horší jakosti, tak bych řekl, že horší volba než LUK to nebude, když to bývá spojka z prvovýroby a že by ta prvovýrobní vydržela málo, to si nemyslím.
PavoB> To jsem rád, tlumiče mě možná budou čekat časem
Holomek!