štartovanie
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Na SW jsem se ptal a mám prý aktuální. EGR ventil jsem měl teď rozdělaný. Ne sice úplně - jen jsem oddělal tu propojovací trubku ...vypadal celkem čistě - jen tenký nános po stěnách, tak jsem očistil, co se dalo a zase složil. Tak ho zkusím rozdělat úplně.
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
skvělý .. už jsem nad tím taky uvažoval, ale teď potřebuju auto každej den ... jsem zvědavej na výsledekgooffyy píše:Mě došla trpělivost a postavil jsem avika na noc do "Id auto" ať mi to ráno po mrazivé noci nastartují s připojeným počítačem.... zítra dám vědět....
...na startér bych to nesváděl .. točí dobře a ten motor chytne hned po prvním protočení - jen mu to prostě nevydrží .. jakoby tam byl nějaký omezený přísun paliva
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
Egr ventil jsem čistil a nezměnilo se nic kromě spotřeby
ta šla dolů...
teď mi volali, že aktualizovali SW a ten zase nekamarádí s čerpadlem, (neudrží tlak
) tak ještě prý vymění filtr a dají odpoledne vědět...
taky auto potřebuji ale taky ho potřebuji nastartovat v těch mrazech, tak je lepší ho na den či dva odstavit.....
jen doufám že to nebude vážný.... už sám technik říkal že to tam měli,ale pokaždé to byla jiná blbina... a občas i vážná věc... je to individuální...

teď mi volali, že aktualizovali SW a ten zase nekamarádí s čerpadlem, (neudrží tlak

taky auto potřebuji ale taky ho potřebuji nastartovat v těch mrazech, tak je lepší ho na den či dva odstavit.....

jen doufám že to nebude vážný.... už sám technik říkal že to tam měli,ale pokaždé to byla jiná blbina... a občas i vážná věc... je to individuální...
Toyota Avensis 2,2 D4D 110KW
tak mazlík už je doma, SW, naftový filtr, práce a diagnostika.... 4100.-
ale mohlo být hůř... uvidíme po ránu, ale dnes to proběhlo u nich dobře, prej.... nechali si to tam ještě jednu noc...kvůli dnešnímu startu.
já s tím jedu v neděli ráno, tak uvidíme...
ale zatím snad dobrý...
říkal mi ještě, že to může dělat v některých případech i čerpadlo, a to už je teda "sada".. Při špatný naftě to zasere vstřiky a ty prý jsou nastavený na přesnou toleranci, která je prý o hodně menší, než u - kupříkladu TDi motoru.

ale mohlo být hůř... uvidíme po ránu, ale dnes to proběhlo u nich dobře, prej.... nechali si to tam ještě jednu noc...kvůli dnešnímu startu.
já s tím jedu v neděli ráno, tak uvidíme...
ale zatím snad dobrý...
říkal mi ještě, že to může dělat v některých případech i čerpadlo, a to už je teda "sada".. Při špatný naftě to zasere vstřiky a ty prý jsou nastavený na přesnou toleranci, která je prý o hodně menší, než u - kupříkladu TDi motoru.
Jak jsi dopadl - funguje všechno jak má?gooffyy píše:......já s tím jedu v neděli ráno, tak uvidíme.......
Já byl v ID auto včera ... diagnostika, přeprogramování SW, žhavící svíčky OK, ..nic zvláštního nenašli.... ale pořád nestartuje jak má - když je kolem 0, tak musím trochu přidat plyn... Asi to začnu považovat za vlastnost toho motoru

RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
Startuju jak to má být....
diagnostika, nový SW a palivový filtr.... a je to... jen to celé spárovali s čerpadlem a je to
Egr ventil jsem si čistil sám asi před 2 měsícy a teď jsem ho jen demontoval a zkontroloval. a je OK. občas ho protáhnu podle ostatních...
Zatím to jde.. a navíc končí zima, tak asi uvidíme až za 7 měsíců

diagnostika, nový SW a palivový filtr.... a je to... jen to celé spárovali s čerpadlem a je to

Egr ventil jsem si čistil sám asi před 2 měsícy a teď jsem ho jen demontoval a zkontroloval. a je OK. občas ho protáhnu podle ostatních...
Zatím to jde.. a navíc končí zima, tak asi uvidíme až za 7 měsíců