ABS bylo u 2.0GTI 100% v základní výbavě.
Spořebu mám tak 9 litrů, když jedu normálně (plazením, plížením , 10 litrů, když si vzpomenu, že je to sporťák, a téměř 11, když si myslim, že sem závodník. V zimě stabilně 10. Celoročně to mám na 9,6l/100km.
Se světlama sem měl problémy akorát v zimě. Když se totiž při oblevě dostala voda okolo světla a pak udeřily mrazy, tak mi asi 3x přimrzlo jedno světlo. Stačilo na něj trochu zabouchat (jemně!) a už bylo venku.
Jaky Coupe koupit ?
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pic.php?pic_id=432TheEagle píše:Mno v technicaku je napsano ze neni... tak myslim ze tam opravdu neni... nejak nevim kde ho hledat, ale jestli mi reknes kam do auta se podivat a zjistit to, tak to klidne udelam
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
a abys měl uplnou jistotu, tak mužeš béknout do Toyoty, povědět VINko pánům z objednávání dílů a oni ti to poví výbavu i zemi pro kterou byl model původně určenej... Standartní vybavení se u všech modelů mění podle cílové země...TheEagle píše:Tak muzu s jistotou prohlasit ze ABS opravdu nemam ale co neni muze byt ale pekne poporade, nejdriv opravit, potom vylepsit
a ad investice: mám sice 6 gen, 1,8, ale je to obdobný jak už tu gdosi psal, opravovat se musí, když se jezdí, tak holt sem tam něco je...
Já už z toho začínám bejt pomalu "nešťastnej", začalo to -
123 000 Km - po koupi - přední čepy + sem si přiadl alarm, dálkovej central a construct
pak dlouho klid, jen zimní obutí
135 000 Km zadní náboj kola s ložiskem
140 000 Km Spojka
145 000 km všechny desky + kotouče na předku (zimmermann) + svíčky trojkotntakty NKG
teď 150 000 km a začalo mi to ve velkym baštit olej, takže šetřim na GO motoru, když už se to bude rozdělávat, tak ať se to rač udělá komplet a je od motoru aspoň na dalších 150 pokoj jinak du zejtra pro nový lanko ruční brzdy
+ zadní tlumiče jsou na odpis, ale asi budou muset chvilku počkat... stejně tak lak kapoty, kterej mizí jak kdyby se odpařoval (bylo to ťuklý a lakovalo to nějaký hovado...)
No nic, rači už nebudu vzpomínat... Myslim, že na to že ji mám teprve 10 měsíců je to dost dlouhej příspěvek
Každopádně i tak maximální spokojenost...