MR2 jako ferrari ?

vše ohledně modelové řady MR2
armisek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

MR2 jako ferrari ?

Příspěvek od armisek »

Zdravím vás,
Měl bych prosím pár dotazů. Vím, že jako fandům tohoto auta, se vám to nebude líbít, a za to se velice omlouvám :)..
Na stránce http://www.kitcargrp.co.uk/gallery.htm jsem nalezl, jak udělat z toyoty mr2 pěkné ferrari 360spyder. Jsou tam různé specifikace (99-06 rok výroby). No, a mě by zajímalo -

-nevíte, jak by to bylo s homologací tady v ČR?
-jaký lze koupit nejsilnější motor, který by pasoval do mr2 ?
-nemáte nejakou stranku s tuningem motoru ?

Moc vám děkuju za info
P.S. Nezlobte se :) dík
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

krom toho že to po výkonové stránce bude trapas není to trochu jako sranda nebo jak to říct :o píšou tam bez laku 6400+ pošta, lak a práce...hmmm já bych asi uvažoval o nějakým opravdovým autě za ty prachy 8)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

krom toho že to po výkonové stránce bude trapas není to trochu jako sranda nebo jak to říct :o píšou tam bez laku 6400+ pošta, lak a práce...hmmm já bych asi uvažoval o nějakým opravdovým autě za ty prachy 8)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jenom typuju ze bys musel zacvakat v cesku homologaci , a to taky neni zrovna privetive , jinak nejsilnejsi se da sehnat MR2 turbo ale je jich malo a celkem cenene , motor 3SGTE se sehnat taky da, nebo dalsi se dela konverze 3,0 , 3,5 V6 ale ty se u nas taky blbe schani ale v nemecku myslim je na to primo firma , ale pro me je to taky porad hovadina , MR2 turbo je samo o sobe famozni auto a za ty penize co do toho clovek narve se to nevyplati , to uz si clovek muze rovnou zacit setrit na ferrari
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no pravda je taková že pokud má někdo na tuhle srandu, když teda přičtu i pořizovací cenu auta, tak si klidně na tu 360tku našetří, asi tak :wink:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Pavo.B. píše:jenom typuju ze bys musel zacvakat v cesku homologaci , a to taky neni zrovna privetive , jinak nejsilnejsi se da sehnat MR2 turbo ale je jich malo a celkem cenene , motor 3SGTE se sehnat taky da, nebo dalsi se dela konverze 3,0 , 3,5 V6 ale ty se u nas taky blbe schani ale v nemecku myslim je na to primo firma , ale pro me je to taky porad hovadina , MR2 turbo je samo o sobe famozni auto a za ty penize co do toho clovek narve se to nevyplati , to uz si clovek muze rovnou zacit setrit na ferrari
on si ale vybral repliku 360 spider a ta se staví z mr2 mkIII, tudíž to bude ještě větší trapas, protože tam jedinej motor co se tam dával je 1.8 140 koní-nic proti v mr2, ale ve ferrari...?, u týhle repliky pozná i malý dítě, že to není ferrari, jelikož počítám, že tahle mr2 je tak o metr kratší než 360ka, jedinej motor co by tam šel dát silnější by měl bejt z celicy ts, kterej má 195 koní-ale co vím, ještě to nikdo tady nezkoušel.
Já spíš počítám s tím, že pokud ti tu přestavbu nebude rovnou dělat firma která se těmito přestavbami živí, že to do techničáku ani nedostaneš i kdybys ses na hlavu postavil. I v čechách tady jedna taková firma je, která ti z mr2 udělá od 360, přes murciellago až po reventon, popřípadě veyron, ovšem to už je s necelejma 200ps opravdu legrační., pokud chceš čelit komentářům typu jůůůů-tomuhle ferrari někdo ukradl motor...
jinak kontakt na tu firmu byl v inzerci v tuning magazinu, tak zkus pohledat a myslim že ani ty ceny nebyly tak šílený-mám dojem, že pokud máš dárcovský vůz, že to bylo od 160.000,-
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jinak ještě mě napadlo-pokud toužíš přímo po tomhle, tak na německým ebayi je občas inzerujou rovnou už předělaný na tu 360ku, počítám že to prodává rovnou ta firma která je staví, ale počítej ještě s tím, že pokud má mr2 MKIII nějakej vodpich i při 140 koních díky váze okolo 1000kg, tak tímhle bodykitem na ni stopro navěšíš minimálně 100 kilo a uděláš z toho línou MRchu :D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

tak to se omlouvam, myslel jsem ze MKII , jinak to MKIII jde narvat par jinejch motoru vcetne ty V6 jak jsem psal , a taky myslim vcetne Hondy , ale to uz jsme uplne nekde jinde s cenou a vsim ostatnim ,

btw. kamarad ma kamarada ktery si nechal postavit Ferrari na Pontiacu Fiera , ale jeste jsem nemel moznost to videt
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Než se pouštět do takového hybridu, tak si raději sežeň edici Monocraft GT300 nebo rovnou Lotus Exige. Jednak to vyjde levněji, bezproblémověji a nebudeš na silnici vypadat na první pohled jako bentley postavenej z trabanta.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
votecc
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od votecc »

Na toto tema docela zajimave video, musim se priznat, ze jsem ze zacatku sam nevedel co je a neni replika.

http://www.youtube.com/watch?v=DyQX0hRaf-g
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use
Elvis
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis »

jednym slovom nezmysel. Koho tym ides osalit? Male 17 rocne pipky na diskoteke? Uz len situacia na parkovisku - F360 je VELKE auto, proti ktoremu je mr2 skutocne prcek. A to nevravim o veciach ako zvuk... dalsia vec brzdy - aj keby si narval neviem ake kolesa na repliku, stale ta prezradia tie mikro brzdice ktore budu vyzerat skutocne komicky.
Ako tu bolo povedane, za tie prachy si kup nieco ine, ale ak chces Ferrari, tak nejake stare Mondial/Dino za 20 000 Euro.
Obrázek
Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

Pavo.B. píše:tak to se omlouvam, myslel jsem ze MKII , jinak to MKIII jde narvat par jinejch motoru vcetne ty V6 jak jsem psal , a taky myslim vcetne Hondy , ale to uz jsme uplne nekde jinde s cenou a vsim ostatnim ,

btw. kamarad ma kamarada ktery si nechal postavit Ferrari na Pontiacu Fiera , ale jeste jsem nemel moznost to videt
tohle je podle mě ta nejhorší možnost-stavět to na fieru, který má 2.5 se 95 koněma a ještě 4 kvaltem, popřípadě 2.8 v6 s asi 120 koněma-oba dva ryze sportovní motory a navíc fiero je z těchto aut nejmenší-viděl jsem testarossu postavenou na fieru a vypadalo to hodně komicky-testarosa která má kolem pěti metrů versus fiero, kerý se nedostane ani ke čtyřem...
souhlas s Tequillou-lotus exige rules-tohle auto už příjde směšný málokomu a za skoro stejný peníze
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

me to nerikej , ja bych to nidky neudelal , si radeji koupim repliku porsche 356 a nebo AC cobry 8)
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

Kdyz uz je rec o replikach
tak kdyz se proklikate nasledujicim odkazem, tak zjistite ze repliku Ferrari F355 delaj z MR2 W2, Ferrari 360 Modena delaj z Peugeotu 406 Coupé, stejne tak Ferrari 430 opet z toho sameho Pažouta - asi neni nutno dodavat, ze tyto dve kary maji 4 mista k sezeni a u pozdejsich 406tek byli k dispozici i HáDéIčka!! A kdo může jezdit ve Ferrari s ropákem, je King :D Repliku Lamba Murcielaga opet z MR2 W2....

www.extreme-sportscars.com
V autě se vyspíš vždycky, ale barák řídit nemůžeš
Odpovědět

Zpět na „MR2“