Potvrzuji, tez mne byly meneny (duben 2009).Luke_Luke píše:Mne taky piskaly a vyjadreni Toyoty bylo, ze z vyroby se do Aurisu montuje nevhodna kombinace kotoucu a desticek(spatna tvrdost), takze mi byly na zaruku vymeneny.
nový auris
ahoj kluci, toyota auris, 1,6 LUNA benzin
Tak to tady procitam , mam toyotu uz od 9 mesice roku 2010 a jsem uplne spokojeny, jak pisete zacatky naprd, motor se zda lenivy ale ted se to hodne zlepsuje,, mam najeto cca. 8000, problemy jako sedacka,, je to tak tlaci to jsou tam nesmyslne vyztuhy.. Olej prakticky vubec neubyva, ubylo cca. 3 mm z rysky. Jedine co me nehorazne nastvalo, ze dokaze auto vyjet z fabriky a ma svetla nastavena hodne nizko. Doporucuji zajet na STK jen jetli by Vam to zvedli, date jim 100 korun do kapsy a je to ok, super vyhled pak,, jinak jezdite jako po slepu..svetla jsou hodne nizko. Trosku me zlobilo zavazadlove viko,, pri prejizdeni nerovnosti bouchalo, dal jsem pod nej plstene lepici podlozky a je to cajk.jinak razeni super, svizne je to taky, jel jsem uz i 190 a no problemo.. Jinak mam auriska 2010 1,6 LUNA. ESP, omezovac rychlosti a tempomat skvela vec, hlavne omezovac,, nastavite v jakekoliv poloze a vim auto nepojede at slapete jak slapete.. Jinak spotreba ted co jezdim v zime po praze kratke trasy tak do prace 5 km a zpet tak je kolem 9,7 max!! a to to nesetrim.. jinak kdyz bylo jeste teplo tak spotreba po praze delsi trasy pohodova jizda cca 6,8 a po dalnici kdyz jedete skoro porad 150 na tempomat je praha - brno 7,8 Max.. alke to az po zajeti pretim to taky nebyla zadna slava.. no nic kdyby ste meli nekdo jakekoliv dotazy a chteli poradit pisnite a ja rad pomuzu,,, jinak vahal jsme mezi cernou a popelavou a nakonec popelava vyhrala,,, jen me stve jeste to ze bych chtel denni sviceni,, a nevim jak na to nikam jinam nez misto mlhovek to asi nepujde,, tak jsem premyslel koupit si novy naraznik uz s mlhovkama a s dennim svicenim LED jako ma auris hybrid,,, mohly by narazniky pasovat,, nevim, ale kazdopadne s autem jsem zatim spokojeny,, jen se mi zda ze se mi usazuje vlhkost v levem prednim svetle,, takze pri garancce to pujde asi na vymenu.. zatim ahoj Mirek Praha 5
-
- Člen Týmu
ja ho tam kupoval. byl jsem spokojenej. nejdrive meli jen 1,33, ale sehnali mi 1,6ku, kterou jsem si pak koupil. Prodejce mi docela dobre poradil a navic jsem smlouvu uzaviral po net v praci... on poslal papiry, ja je vytisknul, podepsal, naskenoval a zase poslal... takze jsem si nemusel brat volno abych tam jel... mohu doporucitrkuzela píše:Zdarec, ještě nejsem "kovaný" Aurisák, ale vypadá to vypadá, že asi jo, tak sháním info. Máte někdo zkušenosti s nákupem u Toyoty v Hradci??
Taky to asi tak budu dělat, po netu, protože to mám asi 250km, a mělo to taky úplně stejný scénář. První nebylo to co jsem chtěl a asi za hoďku psal, že to sehnal. No jo, kluci se snaží!handis píše:ja ho tam kupoval. byl jsem spokojenej. nejdrive meli jen 1,33, ale sehnali mi 1,6ku, kterou jsem si pak koupil. Prodejce mi docela dobre poradil a navic jsem smlouvu uzaviral po net v praci... on poslal papiry, ja je vytisknul, podepsal, naskenoval a zase poslal... takze jsem si nemusel brat volno abych tam jel... mohu doporucitrkuzela píše:Zdarec, ještě nejsem "kovaný" Aurisák, ale vypadá to vypadá, že asi jo, tak sháním info. Máte někdo zkušenosti s nákupem u Toyoty v Hradci??