stahují již 2. rok z prodeje... welcome to Mars... our situation IC is critical- deep frozen, our managers are realy assholes motherfuckers. 2 years? why? Bcause we want to destroy your machine definitely--- 2 buy another better one This machine we want 2 destroy also... Make a business with us and you will be satisfied! do not believe rumors ¨You have to do nothing.... sit down, relax and believe... we are the best...
Tak ještě česky... nějak sem si chtěl procvičit angličtinu ve stylu GTA... NIC kromě kotoučů- který se zdaj bejt v pořádku (a to je pozoruju ob tejden) nekupujte od intercars- JC NIC. Všechno tohle zboží by se mělo veřejně spálit... jsou to sračky. A to, že to jakákoliv firma nabízí- stejně tak Kelly svuj starline... spálit... spálit a neškodit svý firmě... to vřele doporučuju, test finito... definito. verstehen sie? prodávejte si klidně mrdky do jiných vozů.... ale NE do Toyot Celic... tady test skončil. propadem do hoven
je na čase "CLEAR THE STAGE" and move 2...another stupid community
jak KURVA 2 roky????? S kolika lidma chcete ještě vyjebat?????? kundy zasraný stáhnout z prodeje je otázka 2 dnů... jakejch 2 let vy mrdkyyyyy kolika lidem chcete ještě vymrdat motory????
je na čase "CLEAR THE STAGE" and move 2...another stupid community nejlíp někde na východě... tahle krabička sirek totiž přestala škrtat... přestává právě TEĎ... a zapík máš v prdeli kámo, ten je mastnej že už si taky nedá... jen si čuchni... tenhle shit nemá cenu nabízet... "You Su ck"!
bad game with bad boy... time _2 destroy some shit business
http://www.200sx.cz/forum/viewtopic.php?t=10252 some referrence??? mně taky chyběj 2 silentbloky... panáčkové.... + -
začíná se to hromadit... ideální je "Clear the Stage).... a jít někam do nezávislý prdele
rozvody
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Kamaratovi na Eclipse 2.0 r.v. 97 znicoho nic zhasol motor. Najprv sme si mysleli ze mu odisiel alternator ale po premerani vyzera byt ok. Skor tam moze robit bordel elektrina alebo ze vraj moze mat preskoceny rozvodovy remen avsak vraj motor nevitacal mal cca 2500 ot 4rychl. st. a motor zhasol, teraz ked ho startuje pretaca sa celkom lahko co to moze byt ? Aj tie rozvody ? remen ma napnuty dost...
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Bavil jsem se kdysi s Martin.matess (odtud z fora), mel nejakeho Eclipse ktereho koupil - par dni s nim jezdil a rikal ze auto nemelo v jeho pripade vubec tah. Nakonec zkontroloval rozvody a byly skocene, podle manualu to nastavil tak jak to melo byt a vse bylo OK - takze to tam asi skocit muze zkontrolujte to. Taky to ale muze byt i neco jineho.stefancelicaT20 píše:Kamaratovi na Eclipse 2.0 r.v. 97 znicoho nic zhasol motor. Najprv sme si mysleli ze mu odisiel alternator ale po premerani vyzera byt ok. Skor tam moze robit bordel elektrina alebo ze vraj moze mat preskoceny rozvodovy remen avsak vraj motor nevitacal mal cca 2500 ot 4rychl. st. a motor zhasol, teraz ked ho startuje pretaca sa celkom lahko co to moze byt ? Aj tie rozvody ? remen ma napnuty dost...
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
pricina odhalena motor KO bud preskocil remen alebo vyskocil konik spod vacky a zablokoval ju co nasledne sposobilo crash engine. Povyberali sme vsetky koniky niektore uz boli vyskocene pruziny boli napnute a motor nemal vobec tlak takze asi sa naburali piesty s ventilmy a bude to tam riadny masaker ...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Idaho: hezká odpověď na mý totálně nasraný kecy... ale sem fakt nasranej... to těsnění byla poslední kapka... já tu vylejvám olej po silnici jak JR... prostě nechápu, že firma pro kterou dealuješ furt nabízí ty samý šmejdy co má skladem a zabíjí jiný celicy... (hloupější) to neni dobrá vizitka- já sem to udělal abych pochopil tu vizitku... ne z důvodu že bych neměl na jiný zboží s čekací lhůtou 3 tejdny
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Rozvody mám už vyměněné, zpracovávám fotky + popis všeho co a jak jsem při výměně udělal.
Měl bych otázku, kolik jsou schopné vydržet původní originální komponenty Km ? Chtěl bych si podle toho udělat přibližnou představu kolik by mohla mýt Celica najeto. Pumpa která začala téct byla určite originál doposud nevyměněná, rozvody byly již minimálně jednou dělané. Někdo tu psal že se ta pumpa může vyměňovat "ob" výměnu rozvodů.
Po kolika Km se vůbec u 3sge mají rozvody vyměnit ?
Měl bych otázku, kolik jsou schopné vydržet původní originální komponenty Km ? Chtěl bych si podle toho udělat přibližnou představu kolik by mohla mýt Celica najeto. Pumpa která začala téct byla určite originál doposud nevyměněná, rozvody byly již minimálně jednou dělané. Někdo tu psal že se ta pumpa může vyměňovat "ob" výměnu rozvodů.
Po kolika Km se vůbec u 3sge mají rozvody vyměnit ?
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz