Vrzající plasty

vše ohledně modelové řady Celica
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Vrzající plasty

Příspěvek od ja_ma »

máte nejakou radu jak na ne? vrze to hlavne v zadu, poradne dotahnout a spasovat opravdu nestaci a vydelavat je nechci.
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

musis je sikovne oblepit , spasovat , pritahnout, prinejlepsim na ne nalepit nejaky pasy aby ztezkly , ja s tim problem nemam , akorat ted kdyz je vetsi zima tak nez se auto rozehreje tak se precijen zvuky ozyvaji vice
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Vyměň Jardo auto, to máš z toho jak pořád do něj boucháš :lol: .

Teď vážně....,některé rozeber a podlep páskou s tím měkkým povrchem v dotekových spojích mně to pomohlo.
Nějaké ty auta doma jsou.
mara.mww
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Vrzající plasty

Příspěvek od mara.mww »

ja_ma píše:máte nejakou radu jak na ne? vrze to hlavne v zadu, poradne dotahnout a spasovat opravdu nestaci a vydelavat je nechci.
a vis jaky plasyty ti tam vrzou ??? kamosovi v golfu takhle takvy vrzaly tak sme tam nalepili kus kozenky a bylo po vrzani
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

no prave me to taky normalne nevrze, ale ted kdyz je snih a jdu jezdit tak to je hruza, jeste jak se ta kastle krouti.. no i kdyz tam mam plny a 5tis ot, tak pres rev vyfuku to neslysim, ale kdyz jedu pomalu, tak je to hruza! zkusim to teda necim podlepit, snad to pomuze 8)
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

No me to vrze taky vzime o trosku vic, hlavne leva packa na blinkr, ale jak se auti zahreje tak dobre, me vrze ta stredova konzole obcas a jeste plasty v kufru, protoze tam nemam ty cudle, nekdo predemnou je ztratil a ja je nemuzu sehnat takze mi tam plasty skoro nedrzi :(
Toyota Celica ST202, SS, LSD
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

ty jo! ze by som si aj ja dal dokopy vsetky cudliky na plastoch kufra? teda mna to az tak nerusi ale stve ma ze to tam nelicuje a nedrzi kde by malo :)

mna skor inac sere ze mi rezonuje sklicko na budikoch ci je zima ci je leto :evil:
Obrázek
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

aj moje su obcas pocut ale ked sa auto zohreje potom je to OK ..takze neriesim..
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

a co si pustit muziku jelimani :-)
biscuit> joooo jako taky mi chyběj na tom zadním plastu v kufru tyhle srágory i když to drží a nevrže... dobrej tip, díky, časem třeba se tam stavim to se hodí... :P goood info!!! ale už sem si řikal že by se tam daly kladivem nabušit špunty-korky od vína... možná to udělám takhle univerzálně :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

biscuit> diky za radu :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

Koncernove De..y vrzou i v lete :lol:
V zime kdyz je auto studene radio jak se zahreje tak to bud prestane a nebo muzes tocit nevim co se ti nelibi :wink: no a za chvilku bude teplo :lol:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Taky mi to vrže...a to nemám vzadu žádné plasty(ani na zadních dveřích).Budou to asi i gumové lemy,které mrazem ztuhnou.Zajímavé je,že 185 byla v té době po Supře druhá nej od Toyoty a přitom soudobý Lexus má veškeré(opravdu veškeré)plasty,plastíky a vlastně veškeré spoje proti tomu ošetřeny.Je tam taková látková páska,která vše lemuje.
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

Keeek píše:Taky mi to vrže...a to nemám vzadu žádné plasty(ani na zadních dveřích).Budou to asi i gumové lemy,které mrazem ztuhnou.Zajímavé je,že 185 byla v té době po Supře druhá nej od Toyoty a přitom soudobý Lexus má veškeré(opravdu veškeré)plasty,plastíky a vlastně veškeré spoje proti tomu ošetřeny.Je tam taková látková páska,která vše lemuje.
No toyote asi nezbyl rozpocet na pasky proti oteru a zvukum :idea:
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Sem našel tuhle fotku a chtěl bych ten těsnící materiál jak je na plastech v kufru... vypadá to výýýborně, takhle to je original u celic 5g coupe (viděl jsem ten kufr u šroubka- cabrio. Přesně tohle bych si někdy rád někde nechal udělat... ale v tmavě modrým provedení, aby ladil ke koberci :lol: Ne kvůli hudbě- v kufru žádná hudba neni a nebude, to mi stačí live sound bez basáku v kufru, ale ty plasty v kufru jsou prostě trapný- takhle by to vypadalo opravdu perfektně- kožíšek :-).
Obrázek
Nezná někdo nějakou firmu, nejlíp v Praze, kde bych jim nechal plasty a oni by mi je takhle pěkně potáhli? Bych si časem udělal radost
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

tyyyyyyyyyjo to chci taky kobereček super
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
Odpovědět

Zpět na „Celica“