vnější zrcátko

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

vnější zrcátko

Příspěvek od YarisMan »

Zdarec Celicáci tak jak si užíváte sněhové nadílky :D

já musím říci že moc dobře. Dneska si jedu do práce, pohodička a co se nestalo..... sestřelil mi nějakej expert levé zrcátko. NEzasatvil a k bariérám jsem neměl šanci to otočit a dohnat ho. Zrcátko je totálně vpr***. JAk sklíčko tak i obal.

Nemáte někdo, někde doma náhodou levé zrcátko na celicu 7g T23 ???
díky všem moc co napíšou, i že nemají. v nákupu jsem se zrcátkem bez laku 4.900,- což mi teď před vánocemi krátí rozpočet...

díky
....YarisMan....
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

zkousel si vrakac?
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
Hanisek
Řidič

Příspěvek od Hanisek »

Toyota Celica 1,8VVT-i
7.gen
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

mam opačnej ale podobnej příběh... několik let zpátky... jsem jel na czechtek- celicou a na úzký silnici proti mně jelo mondeo... já už sem nemoh uhnout, on taky ne... tak jsme si dali pusu zrcátkama, mně se ani nesklopilo, zato mondeu jak sem se díval do toho zrcátka :-) upadlo na silnici rozdrcený... :lol: tak sem jel dál... jako co budu řešit... jeho problém... neměl se otírat o celicu. Na czechteku sem se díval, a jen šmouha, otěrka od plastu... nic, zpětný zrcátko úplně jako nový. 5G je maj nejen kulaťoučký ale brutálně tvrdý... to by potvrdil i Haky, co se mu stal ten blbej incident že mu zrcátko jinýho auta vlítlo po kontaktu do auta.

No ale zasloužil si s tim mondeem o něj přijít... já sem se pak jen chechtal, když sem viděl tu kvalitu japonských zrcátek... hihihi :lol: dokonce si dovolim tvrdit, že 5g maj možná nejtvrdší zrcátka ze všech aut, co je maj ve stejný vejšce. :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Chee,zima zk...ená :D Už sem si odlomil kryt motoru,tak musím sehnat někde kde mi to zvednou ať můžu našroubovat zpátky,takže moc neužívám,máme celkem sajgon u nás.Jinak zrcátko pěkná palba,radši budu jezdit se sklopenejma :D
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazli »

Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
HBOSS
Řidič

Příspěvek od HBOSS »

Vazli píše:mrkni sem http://www.toyota-vrakoviste.cz/index.p ... produkt=12 na fotce ho jeste ma :)
Jim sem psal e-majl a ani mi neodepsali,tak nevím jak to maj :)
Celica 7 gen. silver metalic :)---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi :)
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

HBOSS píše:Chee,zima zk...ená :D Už sem si odlomil kryt motoru,tak musím sehnat někde kde mi to zvednou ať můžu našroubovat zpátky,takže moc neužívám,máme celkem sajgon u nás.Jinak zrcátko pěkná palba,radši budu jezdit se sklopenejma :D

jojo taky se mi to už povedlo :( ale hned opraveno :D
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Hboss> jak to maj? Jo to si musíš zavolat... tady se komunikuje mobilem. Jinak fotky nejsou moc aktuální... dá se říct spíš ilustrativní :-) Ale ta červená 5g by odpovídala... z tý sem si uloupil ty dveře, sedačku řidičovu do obejváku na filmy a zadní facelift světla. 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

souhlasím, volal jsem tam. na uvedeném čísle mi sdělil, že musím zavolat jiné číslo kolegy. JEho kolega mi sdělil že on neví co tam vlastně mají a dal mi číslo na nějakého jiného kolegu. tak po třetím telefonátu se mi to podařilo, a elhle, mám zavolat za 20 min, že se zeptá kolegy jestli tam něco mají :D ...... takže takový malý kocourkov......... bohužel ale zrcátko už neměli.
Koukal jsem na netu, že bych koupil M3 Carboon look, ale sehnat elektrická s vyhřívaním je veliký problém, téměř nemožné. tak to vypadá že hold vezmu origo Toyota
....YarisMan....
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jo kolegy už znám všechny :lol: ono to chvíli trvá, než se dostane informace ze Vsi do Hradešína a zpět, nebo naopak (oni spolupracujou) tak se ptaj rovnou i u sousedů... někdy maj ty, někdy zase tyhle... nebo oba (to je pak dilema) No ještě zkus třeba Štěrboholy... tam je taky kolega :lol: ale spíš trošku sólista, (teda tamty kolegové mu nevolaj a on jim nevolá :-) ale určitě se znaj... solo numero http://www.toyotakutnohorska.cz/kontakt/

nebo je musej mít v polsku... allegro na to tu jsou taky experti 8)
ObrázekObrázekObrázek
YarisMan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YarisMan »

TODAY, TOMOROW..... TOYOTA :P
....YarisMan....
kracken
Řidič

Příspěvek od kracken »

tu je aj myslim, ze v tvojej farbe:
http://allegro.pl/lusterko-elektryczne- ... 75807.html