co treba takovel Lukáš Šustr?

Co k tomu vede nevim ,ale my jsme doma Petr hlava rodiny a syn. Petr a Pavel , ja si myslim ze driv ( jeste spise hodne driv ) to bylo proste tak nejak zvykem ale to tech deti vetsinou bylo zase vic ( babicka je treba z osmi deti )Artie píše: Mimochodem... když už to tady psal telleke, že syn po otci, dcera po matce - co rodiče vede k tomuhle?! Jedinou výhodu vidím v tom, že když třeba matka chce s něčím pomoct (a mají syna), tak zavolá jméno a má větší šanci, že jeden z těch dvou chlapů doma se chytí a přijde... =) Nikdy jsem to nepochopila a pokud mi to někdo vysvětlí, budu ráda... =)
Po vzoru dnešní přitroublé módy dvoj jmen : Adam Alexandr Adamec a může ho nechat zasponzorovat áčkamiAhold píše:Adam
Jo tak Terezku pro holku bychom dali taky ale u kluka máme variant víc. A až se zeptá proč jsme mu dali takové jméno tak mu hezky řekneme že o tom rozhodlo XY lidí v Československu!!!Idaho píše:připrav košte, doporučuji vrbové, s octem klouže líp do krku - nám doktor taky říkal na 99% že to bude kluk a máme Terezku
jinak za kluka - já jsem pro Tomáše