nesvití světlo na otevřených dveřích
nesvití světlo na otevřených dveřích
čau lidi, nedokázal by někdo poradit kde hledat chybu když mi nesvítí světlo na dveřích když jsou otevřené? dveřní spínač je v porádku protože na palubní desce se mi kontrolka otevřených dveří rozsvítí a žárovka je taky v pořádku. jen do těch drátků zkrátka nejde šťáva, ale když jsem po nich šel dál tak se ztratili ve svazku drátů které vedly bůh ví kam, nemá s tim někdo zkušenost kam se ještě podívat?
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mám ten samej problém s řidičovou stranou, všiml sem si toho až po tmě před pár dny v garáži ale u mě je to pávě způsobený tím dveřním spínačem kterej má špatnej kontakt a po promáčknutí se chytá, doufám, že půjde rozhýbat...a co pojistky? dráty se samy asi nerozpojí a nějaké relé v tom asi taky nebude
-
- Člen Týmu
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to bude jen prackla arovka ve dveřích to bych udělal jako první ze bych ji skouknul nez budes sundavat nejakou kabelaz protoze zrovna u řidiče to jde blbe zpatky vim to proste sundej tapes ze dveří a zkus žarovku
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nojo ty rejpale nejenomze neumim cist tak ani psat(dochazela mi baterka v klavesnici) , pokud to je tak jak pise tak to bude teda v tom svazku co bude u levy nohy kdyz si tam sednes pod prahema ani kdyz tam ne tak jestejit do pojistkovky zalezi na tom jestli sviti i zarovka osvetleni nebo ne to by melo byt pripojeny na jednu pojistku ale kde a kam to bych kecal
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw