Zdravim vsechny tady na foru,kdysi jsem uvazoval ze si dovezu anglickou verzi a prekopu,ale z toho seslo.Duvod?protoze jsem konecne sehnal levostranou v turbu z ameriky.je prihlasena tady v anglii presneji na ostovech a ty nepatri do eu a otazka je pokud nekdo ma zkusenosti co mam ocekavat za problemy pri prihlasovani??a popripade co vsechno musim zaridit??moc diky za rady
Diky za nabidku ale urcite ne.6let sem o ni mluvil a konecne sem si ji koupil.jen prihlasit si ji musim u nas.jinak bych asi do verze bez turbo nikdy nesel,vzdy sem chtel jen tuhle. takovej muj splnenej sen
Diky za nabidku ale urcite ne.6let sem o ni mluvil a konecne sem si ji koupil.jen prihlasit si ji musim u nas.jinak bych asi do verze bez turbo nikdy nesel,vzdy sem chtel jen tuhle. takovej muj splnenej sen
marf69 píše:Diky za nabidku ale urcite ne.6let sem o ni mluvil a konecne sem si ji koupil.jen prihlasit si ji musim u nas.jinak bych asi do verze bez turbo nikdy nesel,vzdy sem chtel jen tuhle. takovej muj splnenej sen
upřímnou soustrast s tím pravostr. řízením a přihlášením , pokud nemáš známosti na ministerstvu dopr. nevím nevím?? jedině to překopat na jinou přihlášenou, pokud ji nemáš mám dvě dovoz na přihlášení, jedna za 40000,- a druhá viz inzerce. a nebo sehnat nějakou totálku s papírama.
vzdyt pise ze sehnal levostranou , ale problem by byt mohl protoze auto neni urcene pro evropu a nemusi to chtit prihlasit viz zkusenosti s jednou MR2 MkI - nekde je tu o tom zminka
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Pavo.B. píše:vzdyt pise ze sehnal levostranou , ale problem by byt mohl protoze auto neni urcene pro evropu a nemusi to chtit prihlasit viz zkusenosti s jednou MR2 MkI - nekde je tu o tom zminka
aha tak to jsem si nevšiml, sorry, ani jsem to pořádně nečetl
a nema treba tady uz nekdo prihlasenou nakou???budu totiz asi potrebovat udaje z technicaku aby vubec vedeli co tam napsat...kdyby nekdo byl tak hodnej a treba mi je poslal na mail byl bych opravdu vdecnej.....
tady na klubu myslim ze skoro nikdo kdo by sem chodil , je tu jedna prestavba a pak je na netu jedna na prodej , myslim ze na www.sportovnivozy.cz , tak zkusit kontaktovat majitele , ale i tak to nemusi vyjit
moc vam lidicky dekuji za info zkusil sem kontaktovat lidi co jste mi rekli a ted muzu jen cekat.... doufam ale ze se budu moci brzo zaradit mezi Vas a brazdit ceske silnice
pak ji má ještě Renda alias Cipollini ale ten sem taky chodí tak jednou do roka-takže ti asi moc nepomůžem, jinak koukám že turbíny sou všecky stříbrný
marcelus píše:pak ji má ještě Renda alias Cipollini ale ten sem taky chodí tak jednou do roka-takže ti asi moc nepomůžem, jinak koukám že turbíny sou všecky stříbrný
diky moc vyzkousim vsechny moznosti jinak ta ma je modra metla i vnitrek je modrej