A to aditivum dávate aby to lépe jelo nebo aby to vůbec jelo ?hudyss píše:No kdyz procitam ruzne temata tady na foru a jsou to ty zabomysi valky mezi naftou a benzinem /a jsou to neustale stejni lide/, tak tuhle otazku celkem beru jako provokaci. Tak uz se nebudu tady k nicemu vyjadrovat.
Ze stejného důvodu, z jakého majitelé benzínových motorů lejou do svých aut aditivovaný benzín typu V-Power apod. resp. majitelé benzínových turbomotorů "vysokooktanové" benzíny, tedy aby to lépe jelo, míň žralo a aby byl motor v lepší kondicim5t píše:A to aditivum dávate aby to lépe jelo nebo aby to vůbec jelo ?hudyss píše:No kdyz procitam ruzne temata tady na foru a jsou to ty zabomysi valky mezi naftou a benzinem /a jsou to neustale stejni lide/, tak tuhle otazku celkem beru jako provokaci. Tak uz se nebudu tady k nicemu vyjadrovat.to je teprve provokace
To, ze kasles na to, ci Ti auto pojde lepsie/horsie, ze bude zrat menej/viac a v akej kondicii bude motor (ako pisal Saab), vobec nic nevypoveda o tom, ci je to aj motoru jedno.m5t píše:Přiznávám, plánuji jednu nádrž V před zimou, jinak na to kašlua tankuji kde zrovna jsem bez výběru majitele pumpy.
Toto fakt nebola provokacia, skor islo o to, ze o co vsetko sa mam starat (vypalovanie DPF, znackova pumpa, atd.), ked pojdem bratrancovym naftakom po SK (nie je to toyota, ale CR ano). Ja som mal "stareho" naftaka a tam som sa o taketo nieco nestaral.hudyss píše:No kdyz procitam ruzne temata tady na foru a jsou to ty zabomysi valky mezi naftou a benzinem /a jsou to neustale stejni lide/, tak tuhle otazku celkem beru jako provokaci. Tak uz se nebudu tady k nicemu vyjadrovat.