Kam s bouraným autem? Značkový/neznačkový servis?

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
gepard75
Člen Týmu

Kam s bouraným autem? Značkový/neznačkový servis?

Příspěvek od gepard75 »

Tak jsem nedobrzdil a naboural předek. Bohužel nemám havarijní pojištění :cry:
Teď otázka, kam s Toyotkou? Do značkového servisu nebo do neznačkového? Co doporučíte,jaké máte zkušenosti?
Škoda vesměs jenom přední maska, světlomety a víko motoru (kapota).
Nárazník,motor,airbagy všechno v pořádku...
TOYOTA Auris TS Hybrid 2017 :-)
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Samozřejmě značkovej je značkovej...ale taky za to zaplatíš...já bych udělal to,že bych si našel hooodně dobrej neznačkovej...a pak lakovnu...já si teď přesně tohle našel.. :wink:
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

meryz.07 píše:Samozřejmě značkovej je značkovej...ale taky za to zaplatíš...já bych udělal to,že bych si našel hooodně dobrej neznačkovej...a pak lakovnu...já si teď přesně tohle našel.. :wink:
Asi tak nějak,nutné díly poshánět co nejlevněji na vrakáči,druhovýroba apod. Nějakého klempíře co ti to srovná a do lakovny si zajedeš sám. Výhodou je,že pokud je to pojízdné a jen opravíš světlomety nejsi bez vozu po dobu opravy,což při odevzdání do značkového budeš a můžou to být i týdny. Plasty doporučuji nechat svařit pokud ti zůstaly všechny trosky a vyplatí se cenou,nový z Toy je fakt pálka. A k tomu trocha zručnosti a ušetříš nemalý peníz :)
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

m5t píše:
meryz.07 píše:Samozřejmě značkovej je značkovej...ale taky za to zaplatíš...já bych udělal to,že bych si našel hooodně dobrej neznačkovej...a pak lakovnu...já si teď přesně tohle našel.. :wink:
Asi tak nějak,nutné díly poshánět co nejlevněji na vrakáči,druhovýroba apod. Nějakého klempíře co ti to srovná a do lakovny si zajedeš sám. Výhodou je,že pokud je to pojízdné a jen opravíš světlomety nejsi bez vozu po dobu opravy,což při odevzdání do značkového budeš a můžou to být i týdny. Plasty doporučuji nechat svařit pokud ti zůstaly všechny trosky a vyplatí se cenou,nový z Toy je fakt pálka. A k tomu trocha zručnosti a ušetříš nemalý peníz :)
Souhlasím s pisateli, měl jsem podobný problém, ale se zadkem, sehnal jsem světlo na vrakači, víko kufru vše jsem napasoval a lakýra mě to stříkl k nepoznání, ale stejně vím, že to bylo bourané a už mě to bude sr.. do doby než to prodám
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“