No tak trca, kapni bozskou

Ze jej v servise nenaliali olej ...
Klud, to nebol utok, enem taka provokaciatrca píše:jsi blázen?proč bych měl zchazovat mazdu?auto bylo do ted v záruce a pravidelně jezdila na servis do mazdy,pokud ji zapoměli nalít olej to nevím ale to by byl vrchol.sama mi nedovedla říct co se stalo protože jenom prej mlžily.tak nevím.ja sám mám mazdu 1,3l a taky mi odešel jakýsi vstřikovač či co to je.pej špatný benzín tak ticho
Blondýnatrca píše:jo jo prachata je.ale podle řeči nechala se sebou pěkně vyjebat protože v mazdě se k tomu případu postavily negativně,pej je to její vina.a neboj ja sem v klidu
ad 1) to byl ten 130kW 2.2, že ? Tam to je možné, protože ten používá piezoelektrické vstřikovače, které můžou být násobně dražší než "obyčejné" ve 110kW verzi a dvoulitru.CommonUser píše:1) Cenu vstrekov uz neviem najst, nasiel som cenu 5-teho vstreku na 2,2 DCAT - 1400 Euro (TTT DE). Kopirovat nemecky text, myslim nema zmysel, aby som tu nieco dokazoval. Vysokotlake cerpadlo na tvoj diesel za 1000 Euro (SCV ventil 400 Euro ). Na Passata 2.0 TDI CR platil znamy 500 Euro za vstrek. Menil to uz 3xAuto este v zaruke.
2)Nemecke zdroje uvadzaju rok 2004, ale vraj aj 4 roky po zaruke sa to menilo na kulanz. Do 180 tkm. Potrebny bol ale TTT servis v knizke.
3) Zatial "neosobne znamy" chlapik s T27 1,8 VVTi 2/2009 hlasi pri 80 tkm 0 problemov (avensis forum). Druhy taky podobne ale len 30 tkm. Niektori vseobecne (bez rozdielu motora) menia sedaky ... uz pri 12 tkm (zasa ?)
Najviac je nasratych (priecne avensis 2003 - dnes) na 2,2 DCAT, hlavne spotreba 11L, 5 ty vstrek, turbo, filter a sem tam slabe mazanie. Niektori menia vstreky za svoje - vraj nekvalitne palivo podla TTT a na to uz ludia reaguju, ze ako to teda funguje vo vychodnej EU ... (dobra mienka o nasom palive tu nie je)
Nebo udělali soudruzi konstruktéři někde chybu. Stačí se podívat na první generaci motorů HTP od Škodovky. Soudruzi konstruktéři šetřili, takže tam dali jen hydraulický napínák + rozvodový řetěz tam dali tošku volnější, no a pak jen stačilo hned po nastartování prošlápnout pořádně plyn a motor šel dopr...ToyDrive píše:Asi dosel olej, chladici kapalina nebo zamenila palivo.
Soudim dle vyjadreni servisu a nepovazoval bych to za priklad nespolehlivosti benzinoveho motoru.
Doplním...čekaj v servisechhudyss píše:...., jen mlcej a cekaj.