Řika se že cigarety uklidňujou....nech ti doutniky na pokoj a vrat se k cigaretam...micron píše:pavoB> moldavský? tak to rád ochutnám... ale jako jen tak pro srandu, když už mě zklamaly na starší 28letý kolena i cohiba cigarety, který mě kdysi braly... i když tělo kromě kolen vypadá tak na 20 sexy modelky tak neodmítnu
No dneska sem postavil proti sobě LA-PAZ wilde www.world-of-lapaz.com a guantanamera... lapaz mi chutnaly, hořej perfektně, do auta okejjjj... ale jakmile lapaz típneš a dáš si guantanamera, pochopíš zadní nehoráznou příchuť... oba doutníčky jsou balený zajímavě... lapaz je údajně mix havana+brazil tabáku a obal má ze sumatry... cooooo? to je trochu moc na to abych tomu věřil... to je jak mixovat 5tý přes 9vátý... nechápu pointu...
jenže pak si dáš guantanamera kde máš kubánskej kolek, českej kolek... a chuť když si zamlaskáš, je, ano JE! la-paz nemá chuť... takže kecá! ale jako je to boj... oba doutníčky jsou zabalený podobným strojem... jenže výhoda pro la-paz je ta, že se dá kouřit v autě... nechcípá, a zapalovat si 6x za jízdy neni zrovna bezpečná záležitost... takže la-paz má + pro kvalitu hoření a zpracování... ale má -postrádá zadní chuť.
kdežto guantanamera jsou doutníčky s opravdu mega příjemnou zadní chutí, dokonce v kombinaci s pivem zlepšej i chuť piva... nevýhodu ale maj taky... chcípaj, ale zjistil sem proč.... jsou vlhký! i když maj bejt suchý.... !!!!! a v tom je problém... podle mě je brutální chyba v dopravě! cestujou sem po moři... a nejsou zabalený v alobalu, proto, jen proto, že tady nějaký hovada tam musej nalepit samolepky kouření škodí zdraví a českej kolek a až potom to zabalej do alobalu.... jenže!!!!! vy debilovéééééééééé ty doutníčky navlhnou po cestě a proto špatně hořej!!!! bych vám ty samolepky narval až do prdele.... jako dneska sem to pochopil... jsou prostě vlhký, i když maj bejt suchý doutníčky!!!! takže zkusim experiment, protože prostě ta zadní chuť za to stojí!!!! dát je do trouby, ano jako pizzu... nebo na topení... protože jsou znehodnocený dopravou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to sem dneska dostal dokonce special slevu 40kč za krabičku! což už je mazec... ale tohle co řikám je taky mazec, měli byste mi poslat karton zdarma blbouni....
mimochodem raul na kubě zrušil dotace/příděly kubánských cigaret pro domorodce... já řikám fain... zrušte všechny cigarety... ale dej jim guantanamera místo toho! už mam taky averzi vůči všem cigaretám, smrděj mi, cejtim jako že se něco pálí... něco hnusně toxickýho... dejte lidem na kubě místo cigaret 1/2 množství guantanamera v přídělech, a budeme kamarádi, i když já sem modrej camo ale volil jsem českou pirátskou stranu... protože sem věděl, že všichni lžou, a lžou.... kde jsou ty pracovní místa pro vysokoškoláky???? nikde... vyjebat s váma... zmrdi!!!! I see future error... brutal error brutal anti action from students!!!! system fucked US! NO MORE VOTES VIVA LA REVOLUCIONE!!!!!!! VOLUME II 89´ and NOW new 2010/2011 figt 4 your brains!!!!! system fatal error... we are not prisoners, and we will not work for shit money... we are not loosers.... YOU ARE!!!! and YOU WILL PAY 4 THIS FUCKIN MESS on US!!!!!! just wait... time will come... 2 pay back!!!!
Global toxic biohazard manipulation vs. REAL quality! smoke
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
7g, ZZ231
černa
černa
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
tak po 2 pivkách od dokyho a 3 čepovaných vedle na baru... + nahrání skvělýho setu Chase and status... je čas na radikální upgrade tohodle tématu.
Takže Neos Presto... jo začal sem na nich... ale měl jsem je na srazu a po cestě zpátky sem si řikal " sem šláp do hovna? nebo co to tady kurva smrdí??? no prostě už se muj čuch-čmuch, kterej je opravdu perfektní! i po 10 letech kouření cigaret... prostě tohle neeeeee. měl sem pocit v autě, že buďto sem přejel šílený kraví lejno, a nebo že sem do toho šláp... nene Neos Presto fakt smrděj kravím lejnem.
Další Dannemann selection sumatra... no hořej extra rychle, požitek nulovej, ale jsou jemný... prostě "voblož" nene
Další la-paz... no hořej skvěle, ale prostě jsou nenápadně silný, a nezapálený maj brutální aroma... jako dá se to, ale vlastně nedá...
Handelsgold o ničem... totální nuda...
guantanamera.... krásný barvy, variace doutníčků, ale chcípaj... chcípaj moc... moooooc.... a navíc se rozbalujou... chuť je zajímavá ale technický zpracování je degraduje am sorry cuba...+ mam dojem, že "lezou do žaludku" což právě nemam rád... člověk má pak hlad...
vasco da gama- sumatra/ jsem velmi velmi spokojen.... to je moje želízko v ohni... ale občas jsou až moc "hutný" tim myslim takovej efekt, že jsou nevhodný ráno ke kafi, a i večer- v noci se vám může stát po přehulení, že budete vidět "rozmazaně" na monitor, Tv atd... je to super tabáček, ale na mě občas zbytečně silnej.... na oči si dávám extra bacha!
neni dobrý bejt vyjetej jako čubka...
Novinka Na konec...=Wings= už neni moc z čeho vybírat... a po delší době myslim, že už mam jasno co je pro muj sosáček to nej... velmi jemný a přijemný pokouřeníčko... menší varianta na ráno a delší a ještě delší než vasco da gama na noc- večer... a jo i design krabičky odpovídá mýmu stylu, ale o tom to opravdu neni... výrobce swedish match NL a fakt musim říct, že jako tohle je moje bingo... a až mě začnou srát i tyhle PERFEKTNÍ doutníčky, tak na to seru... ale jsou fakt tak perfektní, že neni třeba přestávat... dokonalej zážitek-požitek..
už jsem toho otestoval fakt mnogoooo a tohle je prostě moje volba! jenže tady v micronesii nejsou... musim pro ně na Anděl... musim je prosadit... i tady u domorodců... je to fakt kvalitka "pro jemnost pána" jak bylo v tý pohádce o krakonošovi... a to sem přesně hledal... tohle je totiž něco jako lucky strike cigarety kdysi... což teď nejsou, protože je to všechno dělaný na ukrajině (nic proti uk lidem nemam... jsou to mý sousedi a jsou slušnější než češi...) a lepěj se na to kolky----END
gentle... and "satisfaction after micron´s test action"
fotky přidám... ale wings mi fakt bodnou... totálně... fakt sem se musel usmívat při tomhle pokouřeníčku... to nemá chybu... respect! wings!!!!
Takže Neos Presto... jo začal sem na nich... ale měl jsem je na srazu a po cestě zpátky sem si řikal " sem šláp do hovna? nebo co to tady kurva smrdí??? no prostě už se muj čuch-čmuch, kterej je opravdu perfektní! i po 10 letech kouření cigaret... prostě tohle neeeeee. měl sem pocit v autě, že buďto sem přejel šílený kraví lejno, a nebo že sem do toho šláp... nene Neos Presto fakt smrděj kravím lejnem.
Další Dannemann selection sumatra... no hořej extra rychle, požitek nulovej, ale jsou jemný... prostě "voblož" nene
Další la-paz... no hořej skvěle, ale prostě jsou nenápadně silný, a nezapálený maj brutální aroma... jako dá se to, ale vlastně nedá...
Handelsgold o ničem... totální nuda...
guantanamera.... krásný barvy, variace doutníčků, ale chcípaj... chcípaj moc... moooooc.... a navíc se rozbalujou... chuť je zajímavá ale technický zpracování je degraduje am sorry cuba...+ mam dojem, že "lezou do žaludku" což právě nemam rád... člověk má pak hlad...
vasco da gama- sumatra/ jsem velmi velmi spokojen.... to je moje želízko v ohni... ale občas jsou až moc "hutný" tim myslim takovej efekt, že jsou nevhodný ráno ke kafi, a i večer- v noci se vám může stát po přehulení, že budete vidět "rozmazaně" na monitor, Tv atd... je to super tabáček, ale na mě občas zbytečně silnej.... na oči si dávám extra bacha!
neni dobrý bejt vyjetej jako čubka...
Novinka Na konec...=Wings= už neni moc z čeho vybírat... a po delší době myslim, že už mam jasno co je pro muj sosáček to nej... velmi jemný a přijemný pokouřeníčko... menší varianta na ráno a delší a ještě delší než vasco da gama na noc- večer... a jo i design krabičky odpovídá mýmu stylu, ale o tom to opravdu neni... výrobce swedish match NL a fakt musim říct, že jako tohle je moje bingo... a až mě začnou srát i tyhle PERFEKTNÍ doutníčky, tak na to seru... ale jsou fakt tak perfektní, že neni třeba přestávat... dokonalej zážitek-požitek..
už jsem toho otestoval fakt mnogoooo a tohle je prostě moje volba! jenže tady v micronesii nejsou... musim pro ně na Anděl... musim je prosadit... i tady u domorodců... je to fakt kvalitka "pro jemnost pána" jak bylo v tý pohádce o krakonošovi... a to sem přesně hledal... tohle je totiž něco jako lucky strike cigarety kdysi... což teď nejsou, protože je to všechno dělaný na ukrajině (nic proti uk lidem nemam... jsou to mý sousedi a jsou slušnější než češi...) a lepěj se na to kolky----END
gentle... and "satisfaction after micron´s test action"
fotky přidám... ale wings mi fakt bodnou... totálně... fakt sem se musel usmívat při tomhle pokouřeníčku... to nemá chybu... respect! wings!!!!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Včera jsem cestou někde okolo Hradce taky pocítil obavu, že jsem do něčeho šlápl, a to nekouřím -- spíš bych řekl, že tam důkladně pohnojili polemicron píše:Takže Neos Presto... jo začal sem na nich... ale měl jsem je na srazu a po cestě zpátky sem si řikal " sem šláp do hovna? nebo co to tady kurva smrdí??? no prostě už se muj čuch-čmuch, kterej je opravdu perfektní! i po 10 letech kouření cigaret... prostě tohle neeeeee. měl sem pocit v autě, že buďto sem přejel šílený kraví lejno, a nebo že sem do toho šláp... nene Neos Presto fakt smrděj kravím lejnem.
...
A kde tak pohotově bereš ty nálepky, to na ně máš tiskárnu?
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
cera> mam dojem, že mě to nepřestane bavit... a rád sloupávám ty nálepky koužení zabíjí atd... pomocí benzinovýho čističe si udělám perfektní krabičku v designu bez zásahu státu... ne vážně tady na těch doutníčkách Wings by mělo bejt varování " neškodíme vašemu zdraví a ani dalším čmuchalům" No reklama by se hodila... maj v logu nějakýho dravýho ptáka, asi orel... to jako jo, ale to by bylo drahý... setsakra drahý... velký neeee... malinký micro logo, to se dá. A i zadarmo. už mam na autě asi 2 roky logo z uzávěru flašky black bacardi... moje tvorba... už se to někdo pokusil ukrást, ale blbínek se pořezal asi jo hliník řeže pěkně do krve blbík a ta oboustranná páska pattex je ultra sick... udrží 50kg v -30 i +35°C na celi se nešahá, ale povoleno je jen se dívat, a neobtěžovat jí...
dneska sem udělal menší marketingovou akci v mý nejbližší trafice... "můžete objednat tyhle wings? dal jsem jim 2 krabičky jako vzorek- 1 větší a 1 menší... pani trafikantka řiká " jo danczek to nebude problém od těch berem... já řikám, supr, tak já je budu kupovat... díky, tak uvidíme... na anděl se mi nechce jezdit i když anděl- wings-křídla- anděl... no radši si zajdu pár metrů vedle sem línej ďábel-anděl.
dneska sem udělal menší marketingovou akci v mý nejbližší trafice... "můžete objednat tyhle wings? dal jsem jim 2 krabičky jako vzorek- 1 větší a 1 menší... pani trafikantka řiká " jo danczek to nebude problém od těch berem... já řikám, supr, tak já je budu kupovat... díky, tak uvidíme... na anděl se mi nechce jezdit i když anděl- wings-křídla- anděl... no radši si zajdu pár metrů vedle sem línej ďábel-anděl.
Naposledy upravil(a) micron dne pon 27.09.2010, 03:15, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jednou dočkašse a vyložim tady, co tabak děla s tvimi plicy...micron píše:cera> mam dojem, že mě to nepřestane bavit... a rád sloupávám ty nálepky koužení zabíjí atd... pomocí benzinovýho čističe si udělám perfektní krabičku v designu bez zásahu státu... ne vážně tady na těch doutníčkách Wings by mělo bejt varování " neškodíme vašemu zdraví a ani dalším čmuchalům" No reklama by se hodila... maj v logu nějakýho dravýho ptáka, asi orel... to jako jo, ale to by bylo drahý... setsakra drahý... velký neeee... malinký micro logo, to se dá. A i zadarmo. už mam na autě asi 2 roky logo z uzávěru flašky black bacardi... moje tvorba... už se to někdo pokusil ukrást, ale blbínek se pořezal asi jo hliník řeže pěkně do krve blbík a ta oboustranná páska pattex je ultra sick... udrží 50kg v -30 i +35°C na celi se nešahá, ale povoleno je jen se dívat, a neobtěžovat jí...
Jinak jdu spat, na tvuj životni styl fakt nemam...
7g, ZZ231
černa
černa
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
cera> já sem z nich úplně ohromenej... jako to je fakt to co sem hledal... to je tak jemný kouření, voňavý, perfekt... prostě to nemá chybu. A po tý dlouhý době testování už si tuhle satisfakci fakt zasloužim. žádný nebyly dokonalý, ale tyhle wings mi přesně pasujou do DNA. Doma vůně, oblečení nesmrdí, ruce nesmrděj, hořej dokonale, chuťově optimální, žaludek je necejtí, plíce si libujou, a oči viděj jak ostříž i po celým balení. žádnej negativní efekt... ba naopak. A to je co sem hledal.Delikátnost a jen příjemnej, dlouho trvající zážitek za rozumný prachy 75kč varianta na dopoledne small a na večer extra dlouhá... nemůžu najít jedinou chybičku bitchku... a to za ten test fakt stálo. Mam z nich fakt radost, maj opravdu original receipe a nelžou. No celkem sem zvědavaj až rozběhnou doménu... celkem by mě zajímalo co je za tabák uvnitř a krycí list atd... ale to asi neprozraděj... http://www.wingscigars.com/
gramo> samolepek mam spoustu... takovej muj koníček, vyfotim co mam... snažim se jich mít na autě co nejmíň, ale vždycky se najde nějakej debil co neumí couvat/parkovat, tak sloužej k tomu, aby se do karoserie nedostala vlhkost a aby nekorodovala, jako perfektní praktická dekorativní izolace
gramo> samolepek mam spoustu... takovej muj koníček, vyfotim co mam... snažim se jich mít na autě co nejmíň, ale vždycky se najde nějakej debil co neumí couvat/parkovat, tak sloužej k tomu, aby se do karoserie nedostala vlhkost a aby nekorodovala, jako perfektní praktická dekorativní izolace
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
gramo> moje sbírka--- ale ještě jich je víc...
tady je důkaz, že sem se testování věnoval opravdu precizně... "vracejte ty podšálky prosim vás" ano i tak se daj krásně použít krabičky z Vasco da gama... krásný podtácky---
a kolotoč mi zastavily vítězný křídla.
tady je důkaz, že sem se testování věnoval opravdu precizně... "vracejte ty podšálky prosim vás" ano i tak se daj krásně použít krabičky z Vasco da gama... krásný podtácky---
a kolotoč mi zastavily vítězný křídla.