tak po 2 pivkách od dokyho a 3 čepovaných vedle na baru... + nahrání skvělýho setu Chase and status... je čas na radikální upgrade tohodle tématu.
Takže Neos Presto... jo začal sem na nich... ale měl jsem je na srazu a po cestě zpátky sem si řikal " sem šláp do hovna? nebo co to tady kurva smrdí??? no prostě už se muj čuch-čmuch, kterej je opravdu perfektní! i po 10 letech kouření cigaret... prostě tohle neeeeee. měl sem pocit v autě, že buďto sem přejel šílený kraví lejno, a nebo že sem do toho šláp... nene Neos Presto fakt smrděj kravím lejnem.
Další Dannemann selection sumatra... no hořej extra rychle, požitek nulovej, ale jsou jemný... prostě "voblož" nene
Další la-paz... no hořej skvěle, ale prostě jsou nenápadně silný, a nezapálený maj brutální aroma... jako dá se to, ale vlastně nedá...
Handelsgold o ničem... totální nuda...
guantanamera.... krásný barvy, variace doutníčků, ale chcípaj... chcípaj moc... moooooc.... a navíc se rozbalujou... chuť je zajímavá ale technický zpracování je degraduje am sorry cuba...+ mam dojem, že "lezou do žaludku" což právě nemam rád... člověk má pak hlad...
vasco da gama- sumatra/ jsem velmi velmi spokojen.... to je moje želízko v ohni... ale občas jsou až moc "hutný" tim myslim takovej efekt, že jsou nevhodný ráno ke kafi, a i večer- v noci se vám může stát po přehulení, že budete vidět "rozmazaně" na monitor, Tv atd... je to super tabáček, ale na mě občas zbytečně silnej.... na oči si dávám extra bacha!
neni dobrý bejt vyjetej jako čubka...

Novinka Na konec...=Wings= už neni moc z čeho vybírat... a po delší době myslim, že už mam jasno co je pro muj sosáček to nej... velmi jemný a přijemný pokouřeníčko... menší varianta na ráno a delší a ještě delší než vasco da gama na noc- večer... a jo i design krabičky odpovídá mýmu stylu, ale o tom to opravdu neni... výrobce swedish match NL a fakt musim říct, že jako tohle je moje bingo... a až mě začnou srát i tyhle PERFEKTNÍ doutníčky, tak na to seru... ale jsou fakt tak perfektní, že neni třeba přestávat... dokonalej zážitek-požitek..
už jsem toho otestoval fakt mnogoooo a tohle je prostě moje volba! jenže tady v micronesii nejsou... musim pro ně na Anděl... musim je prosadit... i tady u domorodců... je to fakt kvalitka "pro jemnost pána" jak bylo v tý pohádce o krakonošovi... a to sem přesně hledal... tohle je totiž něco jako lucky strike cigarety kdysi... což teď nejsou, protože je to všechno dělaný na ukrajině (nic proti uk lidem nemam... jsou to mý sousedi a jsou slušnější než češi...) a lepěj se na to kolky----END

gentle... and "satisfaction after micron´s test action"

fotky přidám... ale wings mi fakt bodnou... totálně... fakt sem se musel usmívat při tomhle pokouřeníčku... to nemá chybu...

respect! wings!!!!