POZOR !!! PODVODNíK KTERY NEPLATí SVE DLUHY - ARNIE GT

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
kvetaks
Člen Týmu

POZOR !!! PODVODNíK KTERY NEPLATí SVE DLUHY - ARNIE GT

Příspěvek od kvetaks »

ARNIE
Zdarec, koukal jsem na to jako blázen peníze jsem poslal jak jsem slíbil. Jinak v pondělí jsem se vrátil z dovolené. Zahada vyřešena spletl jsem jedno čislo v učtu, čekam na vrácení platby, poté to hned srovnáme.

Ideální je kontakt na email, tam jsem skoro pořád

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: kvetak s <kvetaks>
> Předmět: Re: Sewuoia - ArnieGT
> Datum: 07.7.2010 19:39:23
> ---------------------------------------------
> zdar nebereš telefon neodpovídaš na zpravy.. davam ti tyden na doplacení jinak > ti to necham zrušit.. a očekavam něco navíc... myslím že jsem ti dost pomohl.. >

-------------------------------------------------------------------------------Přihlašoval jsem mu toto auto TOYOTA SEWUOIA kdy měl velky problem přihlašením.od července mi dluží 5tis.kč DEJTE SI POZOR JEN SLIBUJE A VYMLOUVA SE i tel.čislo si zrušil
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Není mi do toho nic, ale má-li někdo Sequoiu, nemá zapotřebí si rušit telefonní číslo kvůli 5000,- Kč. Jsou situace, kdy člověk prostě čas nemá, jsou situace, kdy člověk ztratí telefon atd. Tak, jak tak, nepřijde mi uplne OK toto resit timto zpusobem. Je to ale jenom muj subjektivní názor :-)
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
kvetaks
Člen Týmu

Příspěvek od kvetaks »

Tygr píše:Není mi do toho nic, ale má-li někdo Sequoiu, nemá zapotřebí si rušit telefonní číslo kvůli 5000,- Kč. Jsou situace, kdy člověk prostě čas nemá, jsou situace, kdy člověk ztratí telefon atd. Tak, jak tak, nepřijde mi uplne OK toto resit timto zpusobem. Je to ale jenom muj subjektivní názor :-)
a když neodpovída ani na emaily? HM?
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Určitě nechci ani jednoho z Vás soudit, ale podobnou zkušenost mám za sebou taky, sice v tom není tolik peněz, ale z principu vím, že to pěkně na*ere :roll:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Myslím že není nutno se tady k tomu vyjadřovat,...sám víš jak to je,...Nikdy jsem nikomu nedlužil a ani momentálně nedlužím toď vše.

Každý si o tom může udělat svůj názor.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
kvetaks
Člen Týmu

Příspěvek od kvetaks »

ArnieGT píše:Myslím že není nutno se tady k tomu vyjadřovat,...sám víš jak to je,...Nikdy jsem nikomu nedlužil a ani momentálně nedlužím toď vše.

Každý si o tom může udělat svůj názor.
jasny že to nepřiznáš... za dobrotu na žebrotu.. super kšeft -místo vydělku jsem ještě 3000kč mínus.. si frajer
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Smutné :cry: :cry:
Nech si tie peniaze užije v zdraví...
Hovorí sa,že -"božie mlyny melú pomaly ale isto.." inak povedané:
"... Na každého raz príde "!!!! 8)

Poznam a poznal som podobných ludí .Nie je ich chvala bohu sice vela,ale každého jedného nejaká nepríjemná životná situácia postretla...Mrzí ma však len jedno:- a to je to,že : Takýto človek si uvedomí svoju chybu až vtedy,ked je v úzkych... - ale vtedy býva už neskoro plakať nad rozliatym mliekom ! 8)

P.S. šak už ani jeho stránka nefunguje -
http://www.6gc.net/index.php?action=members&itu=5069 :roll: :roll:
Keeek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Keeek »

Tygr píše:Není mi do toho nic, ale má-li někdo Sequoiu, nemá zapotřebí si rušit telefonní číslo kvůli 5000,- Kč. Jsou situace, kdy člověk prostě čas nemá, jsou situace, kdy člověk ztratí telefon atd. Tak, jak tak, nepřijde mi uplne OK toto resit timto zpusobem. Je to ale jenom muj subjektivní názor :-)

Nechci a nebudu řešit tenhle spor,ale na tenhle názor musím reagovat :D :D :D Tygře kupodivu většinou právě lidi s luxusnějšími a dražšími auty mají problém s placením :D Nesud' lidi podle aut. Já jsem také pěkný parchant... :D :D :D
TA40,1UZF(G)E
ST185,3SGTE
LS400,1UZFE
LS400,1UZFE
Ducati Monster S4R
Ducati 900 SS
Spondon Yamaha 1200 turbo
"Nejsem už tak malý,abych si kupoval obyčejná auta..."
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

Už mne to unavuje pořád to řešit.
Pro všechny ostatní: Když se na něčem s někým domluvíte za takovou a takovou cenu a on při předání po vás chce další peníze na víc!!!!! to Vám připadne jako solidní jednání.

Vydírat se od nikoho nenechám a s výhruškami typu "tak Ti to nehám zrušit" to může zkoušet taky jinde!

A někoho takhle špinit na foru,...no to už je jen další jeho obrázek.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Keeek píše:

Nechci a nebudu řešit tenhle spor,ale na tenhle názor musím reagovat :D :D :D Tygře kupodivu většinou právě lidi s luxusnějšími a dražšími auty mají problém s placením :D Nesud' lidi podle aut. Já jsem také pěkný parchant... :D :D :D
Vsak ja vim:-) Nejsem z tech, co by soudili lidi podle aut, vlastne mas pravdu, kdyz to vezmeme z druhe strany. Tedy.. ohledne Tveho parchantství soudit nemohu :D :D :D
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“