Pravidla prodeje - než podáte inzerát

Odpovědět
Komanche

Pravidla prodeje - než podáte inzerát

Příspěvek od Komanche »

Body 1-9 by ombre
Protože každý tuto sekci vnímá trochu jinak, přidám pár doporučení.

1. Sice se tyto stránky jmenují toyotafórum, to ale neznamená, že je tu online kohorta lidí říčná koupit kdykoliv a jakékoliv auto nebo o něm polemizovat. Takže je vhodné si podat inzerát i někam jinam.

2. To, že pod Vaším inzerátem nikdo nediskutuje, neznamená, že se na něj nikdo nedíval. Takže se také podívejte na počet shlédnutí. Svůj inzerát můžete posouvat nahoru tím, že do něj budete neustále připisovat duchaplné příspěvky. Stačí 1x za 3 dny.

3. Pokud budete co hodinu přidávat komentář a divit se, že Vám nikdo nepíše, zbytečně se vysilujete, buďte trpěliví.

4. Sportovní auta se prodávají hůře. Pokud neprodáváte typické rodinné auto, nebo nějaké menší auto, platí bod 2. a 3. vícenásobně.

5. Je pravděpodobné, že nebudete spokojeni s Vaším zněním inzerátu, potažmo jej budete chtít upřesnit nebo přidat fotky. Zkuste to magickým tlačítkem "upravit" ve Vašem prvotním komentáři. Vypadá to lépe, než chronologicky zobrazené myšlenkové pochody na dvaceti příspěvcích.

6. Je jasné, že když Váš miláček dostával péči hodnou pařížské luxusní prostitutky, tak je třeba ji při prodeji zohlednit. Může se stát (a děje se), že se objeví nevybíravé názory na cenu, které Vás mohou vrátit na zem.
Je dobré s tím počítat a vydržet, nebo cenu snížit, nebo zvolit jiné místo pro inzerci.

7. Automaticky dávejte do inzerátu fotky nebo odkazy na ně. Zasílání mailem je sice hezká věc, ale asi tušíte, že dost snižuje zájem. Návod na vložení obrázku zde: http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1877

8. Uvádějte místo prodeje a cenu auta. Inzerát bez místa prodeje a bez ceny je bezcenný.

9. Pište pouze ty parametry a části výbavy, o kterých bezpečně víte. Nepřikrášlujte, téměř vždy se to stejně pozná. Pokud si něčím nejste jisti, napište to, případně požádejte o radu, určitě vám někdo odpoví. V opačném případě hrozí oprávněné "umlácení čepicemi."
Nepravdivé údaje zbytečně snižují věrohodnost celého inzerátu.

10. Please kdyz je prodej ukoncen, upravte ten prvni prispevek a do predmetu pripiste prodano... at je to prehledny. dik

Hodně štěstí při prodeji.
Uživatelský avatar
Pavo.B.
Věčnej rejpal
Příspěvky: 5161
Registrován: úte 30.05.2006, 15:36
Bydliště: Veselí nad Lužnicí / Praha

Příspěvek od Pavo.B. »

Pro mnohé kteří nechtějí "poslouchat" debaty o ničem pod svými inzeráty , je tu možnost po uvedení dostatečného kontaktu , téma zamknout. Pro každého na zvážení :idea:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Auta - nabídka“