Kde sehnat nové nebo jeté díly na Corollu

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
MarkBoy
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Kde sehnat nové nebo jeté díly na Corollu

Příspěvek od MarkBoy »

Zdravím, mám velký problém sehnat levý přední blatník na Corollu liftback E10 (92-97). Zkoušel jsem se dívat na netu, ale on-line shopech mají baltníky, ale nikoliv na liftback E10. Zkoušel jsem obvolat asi 5 Toyota vrakovišť co znám, ale nikde se mi nedaří. Nevím kde ještě je možné něco sehnat. Do servisu Toyota zastoupení jsem ještě nevolal, ale předpokládám že pokud to seženou, tak to bude dosti mastné.. Co myslíte nebo poraďte. Moc díky
Rampa89
Věčnej rejpal

Re: Kde sehnat nové nebo jeté díly na Corollu

Příspěvek od Rampa89 »

MarkBoy píše:Zdravím, mám velký problém sehnat levý přední blatník na Corollu liftback E10 (92-97). Zkoušel jsem se dívat na netu, ale on-line shopech mají baltníky, ale nikoliv na liftback E10. Zkoušel jsem obvolat asi 5 Toyota vrakovišť co znám, ale nikde se mi nedaří. Nevím kde ještě je možné něco sehnat. Do servisu Toyota zastoupení jsem ještě nevolal, ale předpokládám že pokud to seženou, tak to bude dosti mastné.. Co myslíte nebo poraďte. Moc díky
Zkus zahraničí, tady vtomtovlákně psal třeba uživatel Pizzaman, že jezdívá do Drážďan, za optání nic nedáš :wink:
Holomek!
Pizzamancz
Řidič

Příspěvek od Pizzamancz »

Pizzaman se samozřejmě do hledání blatníku už zapojil, ale zatím je to bída i tam. Přesně vím, že jakmile ho Markboy sežene, vyrojí se hned dva za hubičku.... Jestli to vydržíš, určitě se sežene za rozumný peníze. Pokud na to kvaltuješ, pak čekej vyšší cenu.
2x Toyota Starlet P7, 1,0 l , 1985 a 1988
3x Toyota Avensis 2.0i , 1998, 2003 a 2004
1x Toyota Avensis 1.8 VVTi 2002 - na PRODEJ !!!

Jsem vaše přímé napojení na německý Ebay.
Odpovědět

Zpět na „Corolla“