Velky problem s elektrikou, prosim zkuste poradit Rele apod.

vše ohledně modelové řady Hi - Ace
Odpovědět
hasman
Člen Týmu
Příspěvky: 13
Registrován: úte 26.09.2006, 22:49

Velky problem s elektrikou, prosim zkuste poradit Rele apod.

Příspěvek od hasman »

Ahoj ,
mam Toyotu Hi-ace Diesel 2,5 rok 1999
problem (mozna to souvisi s temito horky)
prijel jsem po 50 km do prace vsechno fungovalo, vypnul jsem motor a zapomnel jsem vypnout svetla a najednou slysim jak neco v cvaka pod kapotou otevru ji a zjistim, ze to dela rele pro hlavni svetla tak to jdu objednat, prijde to zitra, po 4 hodinach se vracim k autu a zjistuju ze mi cvaka v rele pro zahrivani svicek, az ted jsem si vsimnul, ze mam poraad zapnuty svetla a tak je vypinam a zrovna s tim odppojuji baterku, druhy den prichazim k autu a montuju rele pro hlavni svetla a zapojuju baterku uz necvaka a cvaka jen rele pro zhaveni svicek, tak objednavam toto rele, ale kdyz ho zapojim tak cvakani neprechazi, proud tece, zkousim radio a vnitrni svetlo to funguje,ale nemuzu nastartovat ani se to nehne, jen zacne strasne cvakat to rele pro zhaveni svicek a i pristrojova deska blika v tom rytmu, pojistky jsem kontroloval pohledem a vypadaji v poradku. Omluvte muj popis ziju v zahranici a hlavne autum zas tak moc nerozumim.
Dik moc za jakykoliv navrh anebo informace
etoyota
Člen Týmu
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 22.07.2010, 01:18

Příspěvek od etoyota »

Mam malo informaci o kontorle el.instalace. Ale typuju to na kratak nebo upaleny konektor zpusobeny nevhodnou pojistkou nebo spatnou izolaci na spoji kam se dostala voda.
hasman
Člen Týmu
Příspěvky: 13
Registrován: úte 26.09.2006, 22:49

Příspěvek od hasman »

dik za tip, ale nakonec to byla mrcha baterka, mohlo mne to docela napadnout, tak jsem objednal novou a jezdim zatim na pujcenou
Odpovědět

Zpět na „Hi - Ace“