Nosič bicyklov
-
- Navigátor
Nosič bicyklov
Zdravím Vás. Mám jednu otázku. Má niekto z Vás na Ravke III. gen. nosič bicyklov na ťažnom zariadení, alebo na zadných dverách? Bol som totiž dnes v predajni Thule v BA a tam mi tvrdil chalanisko, že pri nosiči na ťažnom je problém u všetkých aut, ktoré majú otváranie doboku - aj pri kRavke, že sa nedajú otvoriť zadné dvere, keď je namontovaný nosič. To ťažné údajne vyčnieva do takej výšky, že bráni dverám sa otvoriť. Máte s tým niekto skúsenosť? Vďaka
-
- Navigátor
-
- Navigátor
No nič, asi teda pojdem radsej do stresného nosica, co sa da robit. Ale mam hruzu z toho, ako budem vykladat bicykle na strechu Ravky, to asi bude makacka.
Nevie mi niekto odporucit dobry nosic. Hlavne by som potreboval taky, kde ked bike nan polozim pred riadnym upevnenim, tak aby stal. Tzn. bud aby tam bol nejaky hlbsi zlab na koleso, ktory bike udrzi ked ho tam vlozim, alebo aspon aby bolo mozne opriet ho o to rameno - tzn. aby rameno vedelo vytvorit pevnu opierku po vylozeni biku na strechu.
Nevie mi niekto odporucit dobry nosic. Hlavne by som potreboval taky, kde ked bike nan polozim pred riadnym upevnenim, tak aby stal. Tzn. bud aby tam bol nejaky hlbsi zlab na koleso, ktory bike udrzi ked ho tam vlozim, alebo aspon aby bolo mozne opriet ho o to rameno - tzn. aby rameno vedelo vytvorit pevnu opierku po vylozeni biku na strechu.