Ahojte lidi, kamarád co mi v USA zarizoval nákup a odesílání dílu na mé čtyřočko jede na leto zpet do čech. Bohužel jsem se to dozvěděla dost pozdě takže jsem ho nestihla zásobit požadavky. Chci tedy zkusit nákup přes některého z webový prodejcu ale nevim komu věřit že díly budou skutečně originalní. Transport z USA není ani nadále problém, ale prostě nemám tam dočasně nikoho kdo by k dealerovi zaskočil a osobně to tam nakoupil.
Budu vám vděčná za jakékoliv reference.
Nákup dilu pres web
Nákup dilu pres web
Jsem ta blondýna za volantem...
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zatím jsem nenarazil na díl yže by byly extra výhodnější ( cenově ) pro mne tady vs US ( mluvím o seriových dílech které se dají sehnat u ruzných dealeru mimo Toy ), to co se nedá u toy si vozím hlavne z nemecka, US sem zatím zavrhnul kvuli času a minimálnímu rozdilu proti US ( když si započtu transport tak jsem +- na to co to dostanu v DE )..
Každopádne pokud by to bylo více věcí naráz tak už by se US jistě vyplatilo, ale to zatím není muj případ.
Každopádne pokud by to bylo více věcí naráz tak už by se US jistě vyplatilo, ale to zatím není muj případ.
Jak už jsem Ti říkala, ráda bych na doporučení dala některé díly originál.
To tu nikdo nema zkusenosti s nakupem u carpartsnation nebo u jinych webu? Rada bych někoho kdo si neučtuje neuměrně vysoké postovné a je na něj již spoleh. Pár lidí se kterými jsem se za poslední týden setkala zmiňovali toyota spare parts ale to co mi googl našel nebyly zrona vyhodné ceny, navíc ani jeden z těch webu se tak nejmenoval, měli to jen v hlavičce. Nemáte někdo konkrétní link?
To tu nikdo nema zkusenosti s nakupem u carpartsnation nebo u jinych webu? Rada bych někoho kdo si neučtuje neuměrně vysoké postovné a je na něj již spoleh. Pár lidí se kterými jsem se za poslední týden setkala zmiňovali toyota spare parts ale to co mi googl našel nebyly zrona vyhodné ceny, navíc ani jeden z těch webu se tak nejmenoval, měli to jen v hlavičce. Nemáte někdo konkrétní link?
Jsem ta blondýna za volantem...
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Poradil bych rád, ale doprava byla a bude vždy problém...V 90% nákupů, co jsem v poslední době uskutečnil vycházela doprava dráž než samotný díl co jsem kupoval. Dá se to řešit přes různé zásilkové společnosti (zříděj ti i adresu ve státech), ale když na díly prostě spěcháš, tak nemůžeš čekat týden dva tři až se naplní kontejner.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova