zdarec nekdy muzem, ja ted musim dat novou spojku a udelat rozvody tak moc to ted nehonim..:-S...a setejne je na tom i xnorys, ale ma jen rozvody...tak nekdy po spravceAhold píše:Někdy by jsme mohli udělat nějakou projíždku, zatím jezdím sám svou oblíbenou trasu Bruntál, Malá Morávka, a pak těma serpentínama přes Václavov zpátky. Gumy tam pěkně pískajPavel Slepecky píše:jo ten den sem ho potkal taky a me uz pozdravil...tak 14spadky sem byl Xnorysem sednout na zahrad. Videl ze sme dojeli celdama, tak po pul hodine se osmelil a hodil snama rec...dal sem mu ad.na forum, nevim snad uz tu jeAhold píše:Dnes v Brutále na křižovatce u aut. nádraží červená 5g se 3 ušákama, řidič na mě koukal jak kdybych byl neoholen
Kde jsme koho potkali ;-)
- Pavel Slepecky
- Navigátor
Re: Bruntalak
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To byl Doky. Jel právě pryč z CR. Já dnes potkal Microna na dálnici Strakonice -Praha.
ve chvíli kdy jsem se napojoval na dálnici se okolo mne mihl. Během chvilky jsem ho dojel,vůbec se s moji corollou nechtěl kamarádit když jsme jeli vedle sebe asi 150km/h a zaryte koukal před sebe.
škoda že nebyl čas na pokec,musel jsem zrychlit tak snad příště. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ááá tak doky už prohání bestii no mám u něj palubku a slíbenou jízdu ( svezení) tak se těším 

http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
libor12> jojo frčeli jsme s bráchou ze Šumavy ekonomickou jízdou skoro jako vždy na zelenou kontrolku, doutníček, drumNbass atak
bylo to cca 160-180km/h nějak ti to podměřuje
já jsem se právě díval na tacháč a do zpětnýho zrcátka "co se to k mé pudelce tak brutáááálně rychle blíží?" a pozoruhodný bylo, že to nebylo audi
Pak sem si to uvědomil, kdo by to tak asi moh bejt... smile chvíli mi to trvalo než to docvaklo... zamával sem a koukal jak ti to letí... to bylo přes 200 možná i 220 jak si klestil cestu, ta corolla dokáže pěkně vybafnout teda
+ ještě jsem se zdravil s celicou 6g stříbrnou někde mezi Vimperkem a Volyní v serpentýnách v protisměru... zamávali jsme si, kdo to byl? Chtěl jsem zatroubit, ale zjistil jsem, že mi jaxi nefunguje klakson
musim ho nechat checknout nebo vyměnit, mam ještě jeden novej doma... tu tuuuu troubení mě baví, dneska sem chtěl minimálně 4x 

+ ještě jsem se zdravil s celicou 6g stříbrnou někde mezi Vimperkem a Volyní v serpentýnách v protisměru... zamávali jsme si, kdo to byl? Chtěl jsem zatroubit, ale zjistil jsem, že mi jaxi nefunguje klakson

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Micron: Rád jsem Tě viděl.
až pojedeš zas kolem tak se zastav. No z toho kopce tam bylo lehce přes 240
ale pak už konstantně 200 do Prahy. Když těch 23km je hrozně málo a někdy si je člověk užívá pár minut. Takhle právě dráždím ty audi,co pořád koukají do zpětného zrcátka co se to na ne lepí za černou svini. 

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
libor12> jo bych řek, že ty nemáš podlahu v autě? nebo je prošláplá
jako byl to trošku šok... nejdřív sem se podival jednou dozadu a ty daleko a tak si řikám, pohoda, nikdo mi nenaruší muj levej oblíbenej pruh a pak se kouknu znova a ty úplně za mnou... co tototo sním či bdím
to je dobře že těm audinám dáváš
já už je ignoruju... po cestě na šumavu jsme audi magory počitali 5 jich bylo... jediný auta co "dělaj rozruch" a předjížděj třeba v zatáčce-před zatáčkou, nezájem...ignoranti, i když tam jsou kolony, tak prostě musí se vetřít... a předjíždět... jednoho sem málem nepustil za sebe... málem dostal "čelíčko" v protisměru jo v kolonách je máááálo místa, místo aby se ale zklidnil, po minutě začal zase předjíždět nesmyslně a vtírat se... to je logika audi 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
já bych měl tedy celkem bobky z passátů a jejich radarů ?? 

http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ale to víš že mám podlahu.
teoreticky bych měl při 9500rpm s touhle převodovkou dosahovat na 285km/h ale na to je ten motor ještě slabý. Potřebuji ještě zhruba 100koní. A k tomu jiné pneu a další věci. Ani teď ten motor nejde zdaleka dle mých představ. No a Martine passaty neřeším. Vím že dělám přestupek a také počítám s tím že když mne u něj chytí tak to zkrátka budu muset zaplatit.

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Stacionární radary mě netrápí - osoba blízká
a jinak v tomto úseku jsme s policii víceméně "staří " známí. Já se placení nebráním,přestupek vždy uznávám takže první setkání s nimi bylo 5k na místě,body nula a blok na porušení zákazu zastavení
ty další už byly "jen " za 2k s výrokem "v dnešním měřeném tréninku jste zvítězil". Samozřejmě že mě ty peníze mrzí,ale když já prostě někdy neodolám. Jako dnes ráno
tlačil jsem před sebou koncernový tuareg,kterého jsem dojel. Jejich řidiči nejsou schopni pochopit,že je předjíždí špinavá corolla za 10k v jejich lestěnce za 1.5mega. Nebudu rozepisovat celý průběh,ale prostě mě nechtěl nechat předjet. Úplně bezdůvodně začal pravděpodobně ve chvíli když už mu prostě ten jeho 2tunovy tank nejel,šlapat na brzdu a zpomalovat a zrychlovat. Když viděl že ani to nepomohlo,uhnul a usadil se na předpisovych 130. A neboj já ten řidičák také potřebuji,možná více než ty.

- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave tema, nechcete založit novou rubriku: pokuty, a davat tam info, kdo, kde (možna davat i mapu mista) kdy dostal pokutu, kolik, jestli se podařilo domluvit jake auto a t.d., ja by rovnou mohl tam dat minuly pondělek: -100euro na Slovensku
, penize nam to nevrati ale alespon někdo polituje...

7g, ZZ231
černa
černa
na Slovensku je to teraz uplne vprdeli! nestretol som sa zatial nikde s tolkymi radarmi a vsivavymi fizlami, jak za posledne dva roky unas a aj vcera, dnes.... nechapem... a su tak trapni, ze sa schovavaju pomaly do sraciek, len aby ich nebolo vidiet... hnus. fuj.... sorry za ot... ja asi setrim na antilaser...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen
IS 300
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen

IS 300