Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Pavel Slepecky
Navigátor

Re: Bruntalak

Příspěvek od Pavel Slepecky »

Ahold píše:
Pavel Slepecky píše:
Ahold píše:Dnes v Brutále na křižovatce u aut. nádraží červená 5g se 3 ušákama, řidič na mě koukal jak kdybych byl neoholen :)
jo ten den sem ho potkal taky a me uz pozdravil...tak 14spadky sem byl Xnorysem sednout na zahrad. Videl ze sme dojeli celdama, tak po pul hodine se osmelil a hodil snama rec...dal sem mu ad.na forum, nevim snad uz tu je
Někdy by jsme mohli udělat nějakou projíždku, zatím jezdím sám svou oblíbenou trasu Bruntál, Malá Morávka, a pak těma serpentínama přes Václavov zpátky. Gumy tam pěkně pískaj :)
zdarec nekdy muzem, ja ted musim dat novou spojku a udelat rozvody tak moc to ted nehonim..:-S...a setejne je na tom i xnorys, ale ma jen rozvody...tak nekdy po spravce
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlešHL »

pondělí 9.24 Litomyšl na kruháči 6g tmavě modrá,na okně nápis DOKY.tak se hlaste kdopak to jel kolem :D :D :D
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

AlešHL píše:pondělí 9.24 Litomyšl na kruháči 6g tmavě modrá,na okně nápis DOKY.tak se hlaste kdopak to jel kolem :D :D :D
Tak to byl Doky určitě :D ten má tmavě modrou 6g :wink:
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

To byl Doky. Jel právě pryč z CR. Já dnes potkal Microna na dálnici Strakonice -Praha. :) ve chvíli kdy jsem se napojoval na dálnici se okolo mne mihl. Během chvilky jsem ho dojel,vůbec se s moji corollou nechtěl kamarádit když jsme jeli vedle sebe asi 150km/h a zaryte koukal před sebe. :) škoda že nebyl čas na pokec,musel jsem zrychlit tak snad příště. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

ááá tak doky už prohání bestii no mám u něj palubku a slíbenou jízdu ( svezení) tak se těším :twisted:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

libor12> jojo frčeli jsme s bráchou ze Šumavy ekonomickou jízdou skoro jako vždy na zelenou kontrolku, doutníček, drumNbass atak :lol: bylo to cca 160-180km/h nějak ti to podměřuje :lol: já jsem se právě díval na tacháč a do zpětnýho zrcátka "co se to k mé pudelce tak brutáááálně rychle blíží?" a pozoruhodný bylo, že to nebylo audi 8) Pak sem si to uvědomil, kdo by to tak asi moh bejt... smile chvíli mi to trvalo než to docvaklo... zamával sem a koukal jak ti to letí... to bylo přes 200 možná i 220 jak si klestil cestu, ta corolla dokáže pěkně vybafnout teda 8)

+ ještě jsem se zdravil s celicou 6g stříbrnou někde mezi Vimperkem a Volyní v serpentýnách v protisměru... zamávali jsme si, kdo to byl? Chtěl jsem zatroubit, ale zjistil jsem, že mi jaxi nefunguje klakson :wink: musim ho nechat checknout nebo vyměnit, mam ještě jeden novej doma... tu tuuuu troubení mě baví, dneska sem chtěl minimálně 4x :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Micron: Rád jsem Tě viděl. :) až pojedeš zas kolem tak se zastav. No z toho kopce tam bylo lehce přes 240 :) ale pak už konstantně 200 do Prahy. Když těch 23km je hrozně málo a někdy si je člověk užívá pár minut. Takhle právě dráždím ty audi,co pořád koukají do zpětného zrcátka co se to na ne lepí za černou svini. :)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

libor12> jo bych řek, že ty nemáš podlahu v autě? nebo je prošláplá :lol: jako byl to trošku šok... nejdřív sem se podival jednou dozadu a ty daleko a tak si řikám, pohoda, nikdo mi nenaruší muj levej oblíbenej pruh a pak se kouknu znova a ty úplně za mnou... co tototo sním či bdím :lol: :lol: to je dobře že těm audinám dáváš 8) já už je ignoruju... po cestě na šumavu jsme audi magory počitali 5 jich bylo... jediný auta co "dělaj rozruch" a předjížděj třeba v zatáčce-před zatáčkou, nezájem...ignoranti, i když tam jsou kolony, tak prostě musí se vetřít... a předjíždět... jednoho sem málem nepustil za sebe... málem dostal "čelíčko" v protisměru jo v kolonách je máááálo místa, místo aby se ale zklidnil, po minutě začal zase předjíždět nesmyslně a vtírat se... to je logika audi :roll:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

já bych měl tedy celkem bobky z passátů a jejich radarů ?? :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Ale to víš že mám podlahu. :D teoreticky bych měl při 9500rpm s touhle převodovkou dosahovat na 285km/h ale na to je ten motor ještě slabý. Potřebuji ještě zhruba 100koní. A k tomu jiné pneu a další věci. Ani teď ten motor nejde zdaleka dle mých představ. No a Martine passaty neřeším. Vím že dělám přestupek a také počítám s tím že když mne u něj chytí tak to zkrátka budu muset zaplatit.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

martin.matess> vadný plynový pedál :lol: :lol: :lol: nešlo to zastavit pane strážmistře jaxi se to zaseklo a ne a ne nahoru... 8) + tady pasáci nejsou... jen děvky v audi :lol:
ObrázekObrázekObrázek
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

libor12 > no kdyby ti za 200 chteli dat "jen" pokutu, tak je to v pohode, zaplati a jedes, jenze za takovou rychlost se beroou papiry a byt bez ridicaku to bych asi nezvladl
Toyota Celica ST202, SS, LSD
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Stacionární radary mě netrápí - osoba blízká :) a jinak v tomto úseku jsme s policii víceméně "staří " známí. Já se placení nebráním,přestupek vždy uznávám takže první setkání s nimi bylo 5k na místě,body nula a blok na porušení zákazu zastavení :) ty další už byly "jen " za 2k s výrokem "v dnešním měřeném tréninku jste zvítězil". Samozřejmě že mě ty peníze mrzí,ale když já prostě někdy neodolám. Jako dnes ráno :) tlačil jsem před sebou koncernový tuareg,kterého jsem dojel. Jejich řidiči nejsou schopni pochopit,že je předjíždí špinavá corolla za 10k v jejich lestěnce za 1.5mega. Nebudu rozepisovat celý průběh,ale prostě mě nechtěl nechat předjet. Úplně bezdůvodně začal pravděpodobně ve chvíli když už mu prostě ten jeho 2tunovy tank nejel,šlapat na brzdu a zpomalovat a zrychlovat. Když viděl že ani to nepomohlo,uhnul a usadil se na předpisovych 130. A neboj já ten řidičák také potřebuji,možná více než ty.
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Zajimave tema, nechcete založit novou rubriku: pokuty, a davat tam info, kdo, kde (možna davat i mapu mista) kdy dostal pokutu, kolik, jestli se podařilo domluvit jake auto a t.d., ja by rovnou mohl tam dat minuly pondělek: -100euro na Slovensku :cry: , penize nam to nevrati ale alespon někdo polituje...
7g, ZZ231
černa
gabko24
Věčnej rejpal

Příspěvek od gabko24 »

na Slovensku je to teraz uplne vprdeli! nestretol som sa zatial nikde s tolkymi radarmi a vsivavymi fizlami, jak za posledne dva roky unas a aj vcera, dnes.... nechapem... a su tak trapni, ze sa schovavaju pomaly do sraciek, len aby ich nebolo vidiet... hnus. fuj.... sorry za ot... ja asi setrim na antilaser...
ex: celica 5gen 3S-GE cervena
ex: celica 5gen 3S-GE cierna facelift
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS 300
Odpovědět

Zpět na „Celica“