Vrakoviště Dobré ceny
- DJ.Versace
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Vrakoviště Dobré ceny
Nevíte o Vrakovišti kde mají dobré ceny ?
Pojízdná reklama značky Toyota , mám je moc rád . (Toyoťák Praha )
zkus tohle...já se tam teprve chystám...
http://www.autovrakoviste.org/nabizime/
http://www.autovrakoviste.org/nabizime/
To myslím,že určitě hele,já se tam tento týden nedostanu,tak pokud tam pojedeš a vzpomeneš,mrkni mi prosím jestli maj a za kolik na T22 sedan zadní světla facelift-ty co máš tyskullda píše:asi se tam taky kouknu..dnes jedu do Prahy tak snad mi zítra zbyde trochu času...myslím že startér by tam mít mohli )
mno tak nakonec byla změna:D startér mám dobrý problémeček byl v baterce a tu řešit z vrakoviště určitě nebudu tím páden ani nic nezjistím prepáč...jinak jak jsi spokojenej s toy?...myslím že máš benzín co?a tvůj názor na diesel?šel bys do něj?....díkymeryz.07 píše:To myslím,že určitě hele,já se tam tento týden nedostanu,tak pokud tam pojedeš a vzpomeneš,mrkni mi prosím jestli maj a za kolik na T22 sedan zadní světla facelift-ty co máš tyskullda píše:asi se tam taky kouknu..dnes jedu do Prahy tak snad mi zítra zbyde trochu času...myslím že startér by tam mít mohli )
Toyota Avensis 2,0D4-D 81kw
r.v. 2001 sedan...
r.v. 2001 sedan...
Nevadí bude mi stačit,když mi to světlo z kufru cvakneš jak to vypadá jj mám 2.0i benzína....mám ji rok a zatím klepu na dřevo,moc spokojenej...no a teď co řeknu mě tady možná mnozí odsoudí,ale je to můj názor...naftu od Toyoty asi ne....do toho bych asi nešel,nevím proč...další auto v naftě bude Audi nebo Ave T27-benzínskullda píše:mno tak nakonec byla změna:D startér mám dobrý problémeček byl v baterce a tu řešit z vrakoviště určitě nebudu tím páden ani nic nezjistím prepáč...jinak jak jsi spokojenej s toy?...myslím že máš benzín co?a tvůj názor na diesel?šel bys do něj?....díkymeryz.07 píše:To myslím,že určitě hele,já se tam tento týden nedostanu,tak pokud tam pojedeš a vzpomeneš,mrkni mi prosím jestli maj a za kolik na T22 sedan zadní světla facelift-ty co máš tyskullda píše:asi se tam taky kouknu..dnes jedu do Prahy tak snad mi zítra zbyde trochu času...myslím že startér by tam mít mohli )