Nano prípravky -skusenosti

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
muco
Věčnej rejpal

Nano prípravky -skusenosti

Příspěvek od muco »

Zakladám tému o tejto novodobej technoligii,pretože čím ďalej,tým viac sa o tomto debatuje,či sa oplatí investovať do tohto výrobku,či je to zdraviu nebezpečné,či ste alebo nie ste spokojní,ak ste už volakedy mali dočinenia s touto vecou..,alebo je to len marketingový ťah...atd.....
Čiže nech sa páči,kto chce,vyjadrite sa k tomu napíšte svoj názor ..a tak... :wink: :wink:

Ja som už do toho vrazil 40€.(na sklo 1 výrobok a na lak druhý). Dal som si to zatial len na predné a zadné sklo pred 3 dňami .Zatial som nemal možnosť vyskúšať si to v reále,lebo som ešte v daždi nejazdil v priebehu týchto 3 dní.
Kupil som ale k tomu aj polituru na lak.Aj to potom vyskúšam,keď auto umyjem a potom to nanesiem - len neviem,čo by to urobilo,keby som najskôr navoskoval na po vyleštení karoserie aj nastriekal s touto politurou.Kupoval som to v nanoshope a aj som sa ich práve na toto pýtal ,či je možné skombinovať vosk s ich nano politurou ...Poslal som im 2x mail aby sa vyjadrili k mojej otázke a vysr.sa na mňa...takže tam už nekúpim určie nič!!!!!!!!!!!!
Jedná sa o tento obchod : http://www.nanoshop.sk/
z vlastných skuseností neodporúčam-kašlú na vás(aj keď tam maju vo velkom,že spýtajte sa,ak máte otázku na ich produkt...)
Okrem toho mi to poslali v krabici ,ktorá nebola aspoň trochu novinami vyplnená,aby flaštičky nelietali volne v krabici...Toto je už vrchol!
Uvidíme...
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

Ja používam vosk s nanotechnológiou od Sonaxu už asi 2 roky.Som spokojný,vydrží zhruba pol roka...Ale nanášanie je klasické-naniesť,chviľku nechať vyschnúť a vylešťiť...
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Na to som sa tiež pozeral,ale medzi tým som si už objednal tie prípravky,takže nabudúce možno skúsim nanošampon a nanovosk od Sonaxu :wink:

A ako sa správa k laku?-zdá sa byť potom lak aspoň trochu"odolnejší"proti škrabancom?
Toyota Auris 1.8 hybtid
Jojo
Navigátor

Příspěvek od Jojo »

No neviem,neviem voči tým škrabancom,možno úplne tým najľahším.ale je ten lak potom ľahšie umývateľný a aj voda sneho rýchlejšie stečie :) No ja ešte miniem zbytok toho vosku a chcel by som vyskúšať "sklený lak" od Sonaxu ... :roll:
Toyota Yaris NG 1.3 Terra Cool 1F8
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Niekde som už písal,že som dal pred zimou jednej firme navoskovať ručne auto nejakým tvrdnucim voskom( za vyše 30€),ktorý nesmel 3 dni zmoknuť.Keď som to preberal z "čistiarne",tak poviem ti,že keď som prešiel rukou po laku,to bolo niečo báječného!!!!!!!!!!!! - ako detská prdelka-ba ešte hladší!!!
Tiež sa počas čaptanice skoro ani nezašpinil...
Ale nechcem odbočiť od témy,lebo to nebolo NANO....
Toyota Auris 1.8 hybtid
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Takže prvé dojmy z poriadneho lejaku...
Včera som išiel ráno do roboty v daždi,ako si už dávno nepamätám ...
Išiel som okolo 120/hod.na dialnici a naozaj asi od tej 90-tky som nemusel použiť stierače.Pekne to tým tlakom vzduchu na okná odperlila voda.
Jasné,že okno suché od toho nie je-keď prší.Ale ked som zapol stierače,vypadalo to ako keby som ich ani nezapol.Je to dobrá vec...Najhoršie je to nanesenie a následné vyleštenie.Mordoval som sa stým leštením ako taká sviňa dlllllho..
:twisted: :twisted:
Nadával som pri tom ako pohan.Rozleštiť to ide velmi ťažko,lebo je to ako-keby mastné a leštil som to asi 4 druhmi handrami ,aj servítkou,aj novinami...Nakoniec som to sice vyleštil,ale nie je to na 100% vyleštené.Vždy tam zostávali stopy čiar od handry.
Ale teraz je to už lepšie .Na karoseriu som to ešte neskúšal,lebo som nemal čas.
Toyota Auris 1.8 hybtid
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ak je to taky sajrajt co ja pouzivam na okna, tak na karoseriu by som to neskusal
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Neviem,co používaš na okna...,?,,,,
Lebo ak ten prípravok bude splňať ten účel,čo ten podobný sajrajt čo som dal na okná ,tak si dám tu robotu a nanesiem to na kasňu dám :wink: :wink:

toto je s fotkou(je ale drahší,lebo je toho aj viacej)
http://www.nanoshop.sk/produkt/61/nano- ... i-sada.php

ja som si ale na skušku objednal toto:
http://www.nanoshop.sk/produkt/36/nano- ... -100ml.php

alebo som ešte špekuloval možno aj nad týmto:

http://www.mametotu.sk/nano-hc-wws-500m ... 97799.html
Toyota Auris 1.8 hybtid
rotkaf
Člen Týmu

Příspěvek od rotkaf »

ahoj, tak sa k Vám pridám. Ja som použil tento "NANO"prípravok, ktorý mám už asi 3-4 roky založený doma. Umytie, očistenie bielou pastou, umytie, nanesenie čírej tekutiny, vyleštenie. Píšu, že vydá len na predné okno. Prd, všetky som nabrhlil. Účinok sa mi zdá slabší ako Sheron - Rain off za asi 3,60 éčok ale píšu 20 000 km (a co je psané to je dané) a Sheron vydrží asi dva týždne. Zatiaľ po mesiaci spokojnosť (asi rovnaký účinok) uvidíme neskôr..... :roll:
Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Po dlhšej pauze skusim oživiť tému-ako vyčistiť čo najdokonalejšie sklo..
Presnejšie-ako odstrániť jemné kvapky (či to su od chloru alebo vodný kamen-to neviem...) ,ktoré sú zažraté na čelnom skle. Teda oni sú všade-ale na čelnom skle je to trochu o niečom inom.
Predvčerom som kupil prípravok Autoglym car glass polish.
Stál nejakých 9€,ale je to na nezaplatenie!!!
Ak ste niekto ako ja-ktorý z duše neznáša zapackané, čmuhaté - proste nedokonalo vyčistené čelné sklo a neviete čo už s tým,odporúčam si zadovážiť, tento polish !
On je určený hlavne na tieto zaschnuté "kvapky",ktoré som sa snažil vždy odstrániť liehom,octom,okenou,sprayom od firmy WURTH (na to určeným) a ja už neviem akými gebudzinami a nič nepomáhalo !! Možno ho niekto z nás poznáte,ale nikde som o tomto prípravku tu nečítal.Takže ak som niekomu "pomohol" vyriešiť -pre mňa nervy zožierajúci -problém,budem rád.

Obrázek
Nanesiem na handričku tento krém,preleštím (trochu som aj pritlačil pre istotu)s ním sklo a nakoniec som sklo vyleštil utierkou na to určenou,ktorú som kupil náhodou v baumaxe (ale možno stačí aj starým tričkom)
:lol:
Krááásne sa s tým robí a vypadá to tak,že vela z toho nespotrebujem naraz,takže to niečo aj vydrží.

http://www.youtube.com/watch?v=hbm3Gpiu2aw
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“