tak mě napadlo úplně to samíBunny píše:BTW: Já vim, že bych to možná neměl ani řikat, ale já v létě (za hezkýho počasí) plánoval mít zapnutý jenom obrysovkyČervený auto zas tak blbě vidět neni a navíc bych měl lepší aerodynamiku
A já z toho mam taky obrovskou radostTheEagle píše:Koukal jsem, že se tady někde řešilo celoroční svícení a věřím, že obzvlášť majitele mrkaček to zrovna netěší, jelikož i já jsem čerstvým majitelem jedné z nichTak sem si rozhodl na to posvítit a ejhle, mám řešení
A tím je přidání "světel pro denní svícení" jako např tyto
a ještě nějáke info zde. Takže očička můžeme mit přes den schovaný, připravený až budou opravdu potřeba
Možná to někomu přijde jako hloupost, ale já mám z toho takovou radost, že jsem se musel podělit
ono to nebude tak jednoduchý, moc nevěřim tomu že se udávaná vzdálenost mezi světlama a víška od země trefí do už sériovejch děr v nárazníku(třeba místo mlhovek, nebo to odvoru k chladiči) a přidělávat je na vnějšek nárazníku, jak na autě na Rally, tak na to ať zapomenouaevn píše:žádný důvod na STK světla sundávat, namontovat světla ve vzdálenostech daných vyhláškou snad není problém.
Mýlíš se, pokud jsi přesvedčený, že dopravní hlídka nepozná písmena R nebo L a jestli budou mít opravdu větší pravomoce tak prostě odevzdáš klíče a techničák, když to budou chtít, a jdeš pěšky. Stojí to zato?