Volby do poslanecké sněmovny
Volby do poslanecké sněmovny
A ne že se tu budete kucí a holkí hádat!!! 

Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000

Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
hodnotit muzem nejdriv za rok za dva , ono pred volbama ma kazdej samej napad a silny slova a pak to skonci u korupce, nesmyslnejch zakonu a mohl bych pokracovat , ale celkem to jde , zeleny schorely , Topolanek Paroubek atd.. jsou "pryc" , Langer  se nedostal asi atd....( oni skoro nikdy ale nejsou pryc , spis si jeste polepsi v jinem sektoru )

Altezza Gita  (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"

ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
....slizkýho Béma odstřelili, Zeman zalezl do chalupy...zkrátka zatím samé pozitivumPavo.B. píše:hodnotit muzem nejdriv za rok za dva , ono pred volbama ma kazdej samej napad a silny slova a pak to skonci u korupce, nesmyslnejch zakonu a mohl bych pokracovat , ale celkem to jde , zeleny schorely , Topolanek Paroubek atd.. jsou "pryc" , Langer se nedostal asi atd....( oni skoro nikdy ale nejsou pryc , spis si jeste polepsi v jinem sektoru )
 myslím že letos si konečně přišel každej na svý, hodnotím to nebývale kladně
  myslím že letos si konečně přišel každej na svý, hodnotím to nebývale kladně 
No ještě dost fosilií zůstalo   předčasně nejásejme.
  předčasně nejásejme.

předčasně nejásejme.
  předčasně nejásejme.T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou 

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html

- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Hodně plevelu vytahli ale prace je ještě dost...m5t píše:No ještě dost fosilií zůstalopředčasně nejásejme.
Nikde jsem to už slyšel...

Nechci kecat a ani na to nemam pravo(i když to mám hrozně rad
 ) ale stejně vždycky mám takovej pocit, že ti "sluhy lidu", pardon za stare označeni, po všich tich debatach se sejdou společně v hospodě a smějou se nam za zady
 ) ale stejně vždycky mám takovej pocit, že ti "sluhy lidu", pardon za stare označeni, po všich tich debatach se sejdou společně v hospodě a smějou se nam za zady 
7g, ZZ231
černa

černa
Přesněji do ksichtu a říkají tomu právní stát, pravda a l.. zvítězí, apod kraviny. Uvidíme za jak dlouho se ti noví naučí starým kouskům.cera píše:.... v hospodě a smějou se nam za zady
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/

Ani nevíš, Idaho, jak je to blízko pravdy. To, co předvádí ODS v Praze, je opravdu neuvěřitelné. Vsadili si prostě na to, že v Praze tradičně vítězí pravice a že by vyhrála i ta pověstná "tenisová raketa Václava Klause", kdyby kandidovala. A ejhle, ono je to jinakIdaho píše: ...označil tyto volby jako "třetí pražskou defenestraci"...

- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
O zrušeni KSČM hlasovat nemusime, ti sami za deset let zmizi (budou mit min než 5 %), co se tyče ČSSD, tak to je jina kava, jak odešel JP mimozemštjan tak s nim odešli i pletki s komunisty,nove vedeni s nima už nic mit nebude, vidim to tak že najednou z nich vykloubou ti rozumny a spořivy, připravene na dialog se všemi...Nedivil bych kdyby najednou tu bylo vetšinove politicke spojeni ODS a ČSSD, prostě "nove" lidi nove nazory...

7g, ZZ231
černa

černa

zhruba souhlasím a víceméně sem spokojen s volbami, byt mi vadí uspech TOP09 - pořád to vidím že snad bude vládnout pravice..
 zhruba souhlasím a víceméně sem spokojen s volbami, byt mi vadí uspech TOP09 - pořád to vidím že snad bude vládnout pravice.. Kéž by měli s TOPkou ústavní většinu.. .To by se dalo hlasovat o zrušení KSČM a možná i ČSSD.
 Kéž by měli s TOPkou ústavní většinu.. .To by se dalo hlasovat o zrušení KSČM a možná i ČSSD.