Prapodivné zvuky na hrbolcích

vše ohledně modelové řady Corolla
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Ahold píše:tak to vypadá že to bylo těma šroubama. 2 byli povolené tak jsem je utáhl a byl to projet a už sem nic neslyšel. Je to ale zajímavé...
Šroubama to není. Po 60km to opět začlo. Už jsem fakt bezradnej. Dneska jsem byl i na technivké a zmínil se jim o tom, koukali na to odshora ke spodu aby něco našli a nic. Jediná "zvada" byla moc doprava seřízené světla, tak to dotáhl šroubováčkem a prošel jsem jak nic. Už to asi dám do Toyoty, jen se bojím těch peněz :(

Flašku Tequily tomu kdo na to příjde :)
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Radši to téma začni číst zase od začátku, ale tentokrát velmi pozorně :)

Jinak strkat auto do servisu jen kvůli nějakým zvukům je velmi ošidné. Vymění Ti půlku auta, nechají si to náležitě zaplatit, ale ťukat to bude furt, věř mi.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Jimmi píše:Jinak strkat auto do servisu jen kvůli nějakým zvukům je velmi ošidné. Vymění Ti půlku auta, nechají si to náležitě zaplatit, ale ťukat to bude furt, věř mi.
Ja bych to videl na institut reklamace. Das si opravit klepani, zaplatis to a oni to opravi. Pokud to bude klepat dal, das to na reklamaci a oni to musi dat do poradku v ramaci zaruky. Pokud se ukaze, ze neco vymenili zbytecne, tak at si to vezmou zpatky a daji ti tvuj stary dil (ktery mas pravo dostat zpet po servisnim zakroku, lepsi na tom trvat predem a napsat to nekam) a vrati ti samozrejme za tu soucastku penize. Osobne nejak nechapu postup kdy si nekdo jako tele necha vymenit pulku auta, vsechno zaplati a zavadu ma furt stejnou.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Odpovědět

Zpět na „Corolla“