Problém
Problém
Ahoj, koupila jsem si Toytou Yaris tak před týdnem, vše super, jen mi vytéká hydraulická kapalina, tím pádem mi přestane v tu chvíli auto řadit, ještě bych dodala, že mám poloautomat. Vždy jsem kapalinu dolila a začalo to šumět, jakoby tam byla nějaká špatná reakce a normal skrz víčko vždy po nějaké době vyteče, neví někdo kde by mohl být problém? Děkuju
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja bych rekl ze se tam ma lit ATF - automatic transmission fluid , cesky nazivano olej do automatickych prevodovek , hydraulicky olej , a myslim ze i s tou vasi kapalinou je to vsechno stejne , vetsinou celkem ridky cerveny smradlavy olej/ kapalina
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Za A) Ten yaris nema automatickou prevodovku ale automatickou spojku easytronic. Tzn ze do nadobky pro spojkovou kapalinu lejeme pouze a jenom DOT3 brzovou kapalinu a kapalinu pro hydraulicke spojky viz manual k provozu automobilu! Hydraulicky olej je olej primo do automatickych prevodovek. Zde je prevodovka normalni s automatickou spojkou
nepíšete co je to za motor a jaký rok..
víčko kapaliny těsnit sice musí, ale hlavně kvuli vylití, určitě ne pod nějakým tlakem.
Toto svépomocí ani s pomocí netu nevyřešíte. Takže každopádně servis. Radši co nejbližší!
víčko kapaliny těsnit sice musí, ale hlavně kvuli vylití, určitě ne pod nějakým tlakem.
Toto svépomocí ani s pomocí netu nevyřešíte. Takže každopádně servis. Radši co nejbližší!
Naposledy upravil(a) josuk dne čtv 27.05.2010, 13:29, celkem upraveno 1 x.
jsou to vsechno veci milej rejpale ktery vim, ale netusim proc se zucastnujes debaty, kdyz od tebe slysim veci jako je servis a nic jineho. Fora jsou od toho aby si lidi sdelili zkusenosti, jestli tve odpovedi budou jen servis a servis pak me tvuj nazor nezajima. Je to naprosto jasny ze servis ,ale! hledam nekoho kdo ma poloautomat ne nekoho kdo ma yaris.. Rozumime si? Takze jestlize nevis o cem mluvim, pak si bez povidat na chat. OK?