Vem to na Č.Těšín - B.Biala(fakt supr silnice),v B.B. na Katovice - taky slušná dvouproudovka. A jsou neplacené. Ostatní obyčejné silnice nic moc a blbě se na nich předjíždí pro hustý provoz.milan3232 píše:hej, mne sa to tiez nepaci.
V sobotu rano mam dojednany termin v Katowiciach. Vyrazim okolo 2:00 tak dufam, ze bude svietit mesiac a nebude prsat, inak to bude velmi zla cesta...
OPRAVA SVITIVOSTI- SLABE XENONY
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
pocitam s tym, ze v noci pojdem po dialnici BA - Zilina, Cadca, (uz bude svetlo) tam do CZ, len som nevedel, ci su tam tie useky platene (diky za radu M5T) na Cesky Tesin, odtial na Bialsko Biala - Katowice.
Otvaraju o 9:00 (volal som tam) a vtedy tam uz chcem byt, mam doma 1,5 rocneho syna a chcem sa vratit co najskor
Otvaraju o 9:00 (volal som tam) a vtedy tam uz chcem byt, mam doma 1,5 rocneho syna a chcem sa vratit co najskor
RIDE TO LIVE, LIVE TO RIDE.
"Na počátku bylo slovo Boží a zopár svařených trubek. To ostatní je legrace a pochopí to i ten největší blbec..."
Toyota Avensis 2,2 D-4D Combi 2006.
Honda VFR 800 FI 2005
"Na počátku bylo slovo Boží a zopár svařených trubek. To ostatní je legrace a pochopí to i ten největší blbec..."
Honda VFR 800 FI 2005
otvaraju o 9:00 a ty chces ist o 2:00 v noci?
ako mna do toho nic, ale mas este daco v plane? lebo ta cesta sa da s prehladom, s tankovanim, curanim da zvladnut do 5 hodin, v danom useku na Cesky Tesin ako vravi kolega neplatis, v Polsku sa bat nemusis tam sa za cesty pre osobne auta neplati, ale to uz asi vies, akurat si treba davat pozor na radary
a to aj stacionarne 
Tak, bol som tam. Z PK som vyrazil o 4:00 a prisli sme tam o 7:30. Takze 3:30 na 350 km (dialnica PK - ZA +150 km/h).
tvorili o 9:00, prisiel tipek, ukazal mi svietivost novych svetiel a ze o 3 hod. prid. Na - bola sobota, takze asi mali viac prace. Cena 130 Evri.
V noci som sa isiel previest, bolo to super. akurat mi tipek povedal, ze mi nastavil aj svetla, ale to nebola pravda - svietil som si asi 3 m pred autom.
Dal som to nastavit a je to ok... Som spokojny.
tvorili o 9:00, prisiel tipek, ukazal mi svietivost novych svetiel a ze o 3 hod. prid. Na - bola sobota, takze asi mali viac prace. Cena 130 Evri.
V noci som sa isiel previest, bolo to super. akurat mi tipek povedal, ze mi nastavil aj svetla, ale to nebola pravda - svietil som si asi 3 m pred autom.
Dal som to nastavit a je to ok... Som spokojny.
RIDE TO LIVE, LIVE TO RIDE.
Honda VFR 800 FI 2005
Honda VFR 800 FI 2005
Asi na tom budu dost podobně - potřeboval bych porovnat rozdíl s repasovanýma světlama, tak kdyby tady byl někdo z okolí HK, Pce atd., a byl ochotný se sejít, tak sím o info....ToyDrive píše:Budu se muset taky objednat.
Paraboly jsou zjevne v ......
Chapu, ze si je Toyota nevyrobila sama, ale meli to reklamovat u dodavatele a zakaznikum vymenit. Je to v noci o zivot!
Jinak v hradecké Toyotě se prý setkali jen se spečenýma konektorama u obyč. halogenů, xenony tam nikdo neřešil a kdyby, tak musí splňovat ty vyjmenované podmínky, což se mě se 164tis. najetých kilometrů netýká...
A jinak mě napadlo, že kdyby se nás dalo do kupy víc, co pozvat zase Jacka do Jánek nebo někam k nám, ať nemusíme jezdit až do Wroclavi?
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
No plánovat můžem co chcem, ale otázka je, jestli k tomu bude svolný JacekMTZracing píše:Mam napad !
Keby sa podarilo dohodnut s Jackom :
3.-5. 9. 2010 budem aj ja na zavodoch automobilov do vrchu v Lanskroune.... nie zla akcia a dali by sa stihnut minimalne 2 muchy jednou ranou. Kto sa prida ?
Každopádně termín i místo mi vyhovuje (kromě 5.9.), ale důležitý je počet lidí, abysme na to mohli Jacka psychicky připravit a nějak se s ním domluvit... Takže kdo další???
Btw.: mám pocit, že ten problém se týká takového počtu aut, že by z toho mohl být minisraz Avíků v Lanškrouně.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
tak jsem zkusil vyreklamovat světla na Toyota Czech,ale i když jsem splnil podmínky které pro reklamaci Toyota má,tak jsem neuspěl. A to z toho důvodu,že auto bylo zakoupeno v Německu a nebylo tím pádem určeno na český trh!!!!
oni asi v Německu mají jinou tmu jak my,teřba nějakou víc kapitalistickou
Prý je tato akce i v Německu,takže to co nejdřív zkusím tam,jelikož se mě blíží ukončení jedné jejich podmínky (max. 5 let v provozu).Pokud ani tam neuspěji,tak Jacek to jistí 
RAV 4 Hybrid 2021
ex: BMW 520 D 2012
ex Avensis 2,2D 2007
ex : CarinaE 2,0TD 1997
ex: BMW 520 D 2012
ex Avensis 2,2D 2007
ex : CarinaE 2,0TD 1997
-
Shadow_daemon
- Člen Týmu
Ahojte všichni, mám taky dotaz na Xenony, nedávno jsem je vyreklamoval a oni mi dali "nové" celé světla. Auto jsem předtím koupil u autorizovaného prodejce jako prověřenou ojetinu.
Světla sice vyměněna, ale teda nic moc to furt nesvítí. Mám 2 otázky:
1. Má na svítivost vliv i něco jiného než samotná světla (celá jsou nová)?
2. Můžu si jako lajk světla seřídit (kam svítí a tak), nebo se to dělá přes ECU? Koukal jsem na různé manuály k Avensisu, ale jak štelovat xenony jsem nikde nenašel...
Díky zy rady
Světla sice vyměněna, ale teda nic moc to furt nesvítí. Mám 2 otázky:
1. Má na svítivost vliv i něco jiného než samotná světla (celá jsou nová)?
2. Můžu si jako lajk světla seřídit (kam svítí a tak), nebo se to dělá přes ECU? Koukal jsem na různé manuály k Avensisu, ale jak štelovat xenony jsem nikde nenašel...
Díky zy rady
dodulo píše:rok a mesiac vyroby, ja som uvadzal aj to, ze ide o pofaceliftovu verziu
este pre porovnanie
Wroclaw - pre mna dalej, Jacek repasuje tvoje svetla ( meni paraboly za repasovane ), vycisti ich, tvoje vyberie, da ti jeho nahradne a ty sa mozes ist poobzerat po meste, trva mu to tak 3 hodinky, cize nakoniec ti znova zameni svetla za tvoje povodne, cena myslim, ze 100€ aj s montazou
Katowice - pre nas boli blizsie, vymenia komplet svetla ak su tvoje neposkodene (neposkriabane), cize tvoje si zoberu ako protihodnotu a daju ti repasovane, opravene, vycistene a vylestene, proste ako nove, cena s montazou je 130€ ak by si prisiel s vymontovanymi svetlami tak 100€, doba stravena v servise tak do 1 hodinky + nastavia ti svetla, resp. da sa dohodnut s nimi aj tak, ze ti budu rozoberat a repasovat priamo tvoje svetla, ale to uz by trvalo tie 3 hodiny
este k obom, v obidvoch pripadoch je menena parabola vo svetlach, ktora je "vypalena" a cierna preto nema co svetlo z vybojky odrazat, tieto paraboly sa renovuju nejakou vakuovou metalizaciou, ktora sa robi na specialnom stroji, ktory je vraj jediny v Polsku, cize kvalita by mala byt rovnaka aj v Katowiciach ci Wroclaw
Tak už aj ja som mesiac šťastný majiteľ Avíka kombi, r. v. 2004(2,0l ). Celý natešený som ju išiel prebehnúť do Chorvátska. Cez deň to bolo super, ale v noci prišiel šok. ( predtým som v noci nejazdil). Pri zotmení bola predomnou tma. Musel som použiť hmlovky, aby som aspoň niečo videl. Po návrate domov som si hned prešprtal toto forum a prišiel som jednoznačne k záveru, so svetlami musím niečo riešiť. Najschodnejšie by bolo vymeniť ( repasovať ) svetlá v PL. Už som aj písal do Katowíc, kde môžem prísť kedykoľvek. No s cenou tam išli trochu hore ( 150 € s demontážou, 130 € oprava zdemontovaných svetiel). Ale aj tak som rozhodnutý tam ísť. Do Wroclavi to je dosť ďaleko , aj keď je možno lacnejší. Ale ešte sa chcem opýtať nemá niekto skúsenosti s chlapíkom s Bánoviec nad Bebravou, ktorý ponúka opravu svetiel na Avíkoch výmenou paraboly od firmy KOITO, DENSO? Robí to za 130€ bez DPH.
-
MTZracing
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
V pondelok som bol vo Wroclawi - Jacek je velmi sympaticky chlapik, poradil mi kam ist, kde zaparkovat, kde sa najest, kam sa ist pozriet. Kedze som nemal zlote, hned mi doniesol, aby som mal aspon na parkovanie a najnutnejsie vydavky, kym si zmenim. Wroclaw je pekne mesto, dalsim odporucam casovu rezervu na prejazd mestom, doprava je husta. Světla svítí - a to je hlavne. Dakujem, Jacek !