libor12 píše:Nic nerozebirej. Odpoj jen tu podtlakovou hadičku co ovládá ten membranovy ventil který to přepouští a máš klid. Práce na dvě minuty.
Kterou presne tu hadicku? potreboval bych to prosim naznacit na te fotce (je jich tam nejak vic a nevim co kera ovlada...). A mam tu hadicku pak nechat jen tak volne trcet, nebo ji nejak zaslepit?
Když si představíte 3SGE motor z ST162 i s převodovkou, bylo by možné motor od převodovky odpojit, sundat z něj spojku a tu pak namontovat na motor 3SGE 115kw z ST182 a tento komplet namontovat na převodovku z ST162 ? Bude to pasovat ? nezkoušel to někdo ?
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
libor12 píše:převodovka ma rozdílny prumer "mrkve" přítlak ma jinou vzdalenost usazovacích čepu a stred lamely je jiny
pokud zachová stejnou převodovku jak píše, tak mrkev neřeší, poklud použije k te spojce i setrvák ( pokud ma stejen umístené srouby na klice ) tak je to použitelné.
Věcná... byl by problém do převodovky v st202 (tusim S54) implantovat LSD? pro McPhersona? Pedpokládám že by musela přijít jiná spojka... a co nějaké další komplikace?
problém to není vůbec žádný. V čr existuje několik firem které jsou schopné stávající diferenciál předělat na lsd. Dalsi varianta je třeba quaife ale ta je i s tou první cca 35-40000kč. Nejlevnější varianta je sehnat převodovku s54 s lsd a jen přehodit ze stávající hnací pouzdra pro poloosy.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Doufam, ze nevadi, ze se ptam v tomto tematu ale nechi zakladat novy. Chtel bych jen poradit od znalejsich motoraru 3SGEcka.
Nevite nahodou nekdo zda-li je nejaky rozdil mezi 3SGE 115 kw Celica a 3SGE MR2 115kw ? Jsou to identicke motory ktere lze vymenit kus za kus ? Jinak receno vleze se mi bezproblemu motor z Celiky do eMRa bez uprav ? Diky
-----------------
Celica T23 2000 - Sold
MR2 MKII 91 rev1 - Sold
MR2 MKII 95 rev3 - Sold
Honda CRX - Sold
Mazda MX3 V6 - Sold
BMW 320i e36 vanos coupe - Sold
BMW 520i e39 2002 - Sold
BMW 330i e46 - in use
Mitsu 3000GT - in use