mám v plánu koupit kombíka, našel jsem jednoho, který podle fotek vypadá dobře, až na jednu věc. Ještě jsem ho neviděl v reálu a to je vlastně důvod, proč píšu sem. Když mrknete na tu fotku, myslíte, že je to po havárce? Když jsem se dotyčné osoby ptal, bylo mi řečeno, že vůz je nehavarovaný a že ta škvíra je pravděpodobně způsobená gumovým dorazem, který je na pravé straně z pohledu na předek auta vyštelovaný více, než je tomu vlevo. Já nevím, v tomhle se nevyznám, mám předchozí generaci Ave a tam jsem nic podobného nenašel, něco co by se dalo štelovat. Tak se chci zeptat zde, co si o tom myslí zkušený toyoťák. Je to samozřejmě z bazaru, najeto oněch diskutovaných cca 150 tisíc. Ta mezera mi nedá spát, říkám si, jestli má cenu se na to auto vůbec jet podívat. Zase si říkám, přece by někdo netahal auto, když by bylo jasně vidět, že je bořený.
Pokud bych se rozhodl opravdu pro koupi, tak mám v plánu nechat udělat expertízu cardetectem, sice to stojí cca 5000, ale aspoň budu vědět, co je to zač, než bych to koupil nebo podle výsledku nekoupil. Pořád totiž věřím, že se poctivý bazarista ještě někde najde:-) Jo já vím, že je to naivní představa:-)
Pak ještě jedna věc: včera jsem pročítal diskuze o světlech, ty paraboly a ztráta odrazivosti, to se týká jen xenonů, anebo je to problém i halogenu?
Děkuji za všechny rady a doporučení, sehnat v dnešní době ojetý a přitom poctivý (rozuměj s nezkreslenými údaji) auto je fakt problém. Omlouvám se, jestli jsem založil téma v sekci, kde jsem neměl.