sex v Toyotě-zkušenosti,hodnocení,rady
- Pavel Liška
- Věčnej rejpal
sex v toyotě zkušenosti,hodnocení,rady
Nevím co přesně jsem potřeboval ze schránky před řidičem v yariskovi a požádal manželku aby mě to podala no a jak se naklonila tak nás stavěli policajti.Ten jejich výraz do smrti nezapomeneme,jak jsme se vraceli spět tak nás brali znova,ale to se už nedalo vydržet,tak jsme vybuchli smíchy.
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tondo - super téma
Osobně zkušenost 0% ale vzhledem k mému Wagónku by to nebyl absolutně problém... S bratrem jsme v něm přenocovaly naprosto v pohodě (divné to psát do tohoto tématu . Pouze upozorňuji, že jsme oba na ženské ) a to já mam cca 190cm a 90kg a brácha 175cm a 85kg, takže ani jeden nejsme tintítka...
Jinak Previe a Voyager musí bejt na to naprosto luxusní... Jenže by to bylo o průser
Osobně zkušenost 0% ale vzhledem k mému Wagónku by to nebyl absolutně problém... S bratrem jsme v něm přenocovaly naprosto v pohodě (divné to psát do tohoto tématu . Pouze upozorňuji, že jsme oba na ženské ) a to já mam cca 190cm a 90kg a brácha 175cm a 85kg, takže ani jeden nejsme tintítka...
Jinak Previe a Voyager musí bejt na to naprosto luxusní... Jenže by to bylo o průser
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: sex v toyotě zkušenosti,hodnocení,rady
Tam je výborná polička...když jsem ji nedávno po 4 letech vyklízel kvůli prodeji Yardy, tak jsem se nestihnul divit kolik bordelu a papírů od parkování se tam dá nastřádat. Skoro sem si říkal, že s tím zajdu do sběru. Jinak i v Yarisovi se dají dělat zajímavý věci, jen se v něm moc brzo vydejchá vzduch a mlží oknaPavel Liška píše:Nevím co přesně jsem potřeboval ze schránky před řidičem v yariskovi a požádal manželku aby mě to podala no a jak se naklonila tak nás stavěli policajti.Ten jejich výraz do smrti nezapomeneme,jak jsme se vraceli spět tak nás brali znova,ale to se už nedalo vydržet,tak jsme vybuchli smíchy.
Věř mi, v 3gen to jde...musí ale oba dva sedět po směru jízdy...yokohama píše: nejsem sice žádnej drobek ale i tak je to nereal, věř mi zkusil sem to a se zlou se potázal, dvá se na spolujezdce prostě nevlezou nejde to(respektive vlezou ale nepohnou) Very Happy možná nějaká gymnastka při otevřenejch dveřích, nevím no...
Naposledy upravil(a) Tequilla dne čtv 06.05.2010, 17:13, celkem upraveno 1 x.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo to znám ( megane coupe ) je to docela sok když ti v nejlepším na to zamlžené okno klepe maminka se dvema detma, jestli mužem o dva metry popojet že jí stojíme před vraty a ona nemuže odvezt deti do školkyTequilla píše:..jen se v něm moc brzo vydejchá vzduch a mlží okna
tak to bych nepřál ani nejlepšímu příteli mé manželkyIdaho píše:jo to znám ( megane coupe ) je to docela sok když ti v nejlepším na to zamlžené okno klepe maminka se dvema detma, jestli mužem o dva metry popojet že jí stojíme před vraty a ona nemuže odvezt deti do školkyTequilla píše:..jen se v něm moc brzo vydejchá vzduch a mlží okna
- cera
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tema fakt super, ja se nerozvadim takže no coment...jenom male upozorněni..ti co to tak raaadi uživaji v autě s milenkama...Davejte bacha na ruzny rtěnky, kapesniky, zapalovače, vonjavky, naramky, naušnice a ostatni...omylem zapomenute...maličkosti
P.S.tato sprava po přečteni bude během několika sekund sama zničena
7g, ZZ231
černa
černa
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to tam asi máte více místa na nohy než mi v SW20 každopádně když si říkal, že musíš sundat střechu tak musí být komické vidět hlavu zmítájící se sem a tamTequilla píše:Věř mi, v 3gen to jde...musí ale oba dva sedět po směru jízdy...
ale tak auto je to super tak co naděláš, bude léto holt si člověk musí pomoct jinak...
Dobrá rada...ale tady každej ženatej myslel určitě s manželkou a svobodnej s přítelkyní...cera píše:Tema fakt super, ja se nerozvadim takže no coment...jenom male upozorněni..ti co to tak raaadi uživaji v autě s milenkama...Davejte bacha na ruzny rtěnky, kapesniky, zapalovače, vonjavky, naramky, naušnice a ostatni...omylem zapomenute...maličkosti