Avensis pípá při rozjezdu

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Avensis pípá při rozjezdu

Příspěvek od mrazik »

Dnes mi při popojíždění v kolonách zapípal a vždy při rozjetí. Čeho jsem si všiml, tak na displeji palubního počítače, který jsem měl přepnutý na aktuální spotzřebu, se ukázalo 99.9. Já čekal nějaký nápis na displeji, nic. Nestalo se to někomu ?
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

Mne pipal taky. Kdyz jsem mel polozenej nakup na sedadle spolujezdce a ta mrcha si myslela, ze tam sedi nekdo nepripoutanej;)
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Tenhle problem jsem mel taky, ze zacatku jsem nevedel proc. Pak jsem si vsimnul, ze blika sedadlo spolujezdce na liste. Ted mam zvuky vypnuty, takze si muze blikat :wink:
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

No na sedadle jsem mel notebook a je fakt, ze to delalo jen pri prudsim rozjezdu, ale ze by to fakt bylo ono ? No je to mozny, ze tam byla taska nejak blbe.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
awe_cz
Věčnej rejpal

Příspěvek od awe_cz »

mrazik píše:No na sedadle jsem mel notebook a je fakt, ze to delalo jen pri prudsim rozjezdu, ale ze by to fakt bylo ono ? No je to mozny, ze tam byla taska nejak blbe.
Pokud ti pritom blikala kontrolka s panackem a pasem (uprostred palubky, vlevo od drzaku napoju), je to ono. Prohledej forum, je tu navod, jak pipani vypnout.
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Kdyby to bylo ono, tak vypnuti je jednoduchy. Sednes si do auta, vezmes do ruky pas, ale nezapnes ho. Klicek do 2 polohy, ale nestartovat. V levem budiku nastavit hodnotu na celkove ujete km a pak ten cudlik drzet, min aspon 30sec. Pak zapnout pas a na tom disleji v budiku se ma ukazat myslim "beep-off" a je hotovo. Pokud se ti tam nic neukaze, tak zopaknout stejny proces, ale ten cudlik podrzet jeste dele!!
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
Odpovědět

Zpět na „Avensis“