Plus pokud má někdo nějaký nápady na úpravy čehokoliv na tomhle autě, budu moc rád za pomoc. Díkes
E10 originální nárazník a mřížka
- OndraPce
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
E10 originální nárazník a mřížka
Zdar lidi, vlastním corollku e10 (motor 4E-FE) z 1997 hatchback a shánim na ni originální nárazník a mřížku. Může bejt i porejpanej, hlavně ne prasklej a aby byl za rozumný peníze.
chci si udelat vlastní facelift.
Plus pokud má někdo nějaký nápady na úpravy čehokoliv na tomhle autě, budu moc rád za pomoc. Díkes
- MC1980
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj
Jestli Ti přijde 1027,- Kč celkem rozumná cena za úplně nový, tak koukni sem... 
Ale nastav si tam správně typ auta, tohle je na moje
Ale nastav si tam správně typ auta, tohle je na moje
Kód: Vybrat vše
http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=98818&path[]=337623&path[]=337636&path[]=337637&path[]=460278&path[]=460329&product=38391Re: Ahoj
Tohle není na tvojeMC1980 píše: ...tohle je na moje...
mrizkou myslis masku mezi svetlama? pokud jo, tak bych mel tuhle moji starou http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pi ... ic_id=2189OndraPce píše:Zdar lidi, vlastním corollku e10 (motor 4E-FE) z 1997 hatchback a shánim na ni originální nárazník a mřížku. Může bejt i porejpanej, hlavně ne prasklej a aby byl za rozumný peníze.chci si udelat vlastní facelift.
v nedeli jedu shodou nahod do Pardubek na Auto-Moto Show, tak bych ti ji tam mohl hodit...
pripadne i ten naraznik vcetne blinker by byl k mani, ale nevejde se mi do auta plnyho lidi...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Re: Ahoj
Ten nárazník je vedený jako 3/4/5/kombi a je to nějaký univerzál na uvedené typy. Liftback má trochu oblejší. Možná je to i záměnné, ale asi by to nevypadalo dobře.MC1980 píše:Ne? Tvar, výřezy i typ a vše okolo sedí na měSice jsem ještě neobjednával, ale přijde mi, že to je na mě
![]()
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
z liftbacka by na ostatni sedet podle me nemel a obracene .. ale na tom automedikoj to maj nejaky pofiderni .. ale ono vsude koukam
maj jen 2verze narazniku : pro kratky a dlouhy blikac
to ne rozdeleni 
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D