Peugeot Partner nestartuje
- Ahold
- Věčnej rejpal
Peugeot Partner nestartuje
Potřebuji nutně pomoc. Musím dneska jet do Brna a po večerních mrazech mi nejde nastartovat. Zkoušel jsem startovat přes kabeli - nic. Tlačit auto trochu poposkočilo párkrát a pak zas nic. Zkoušel jsem mačkat ten čudlík na přechlastání a taky nic. Příznaky jsou že se protočí motor a nic se neděje. Všiml sem si že se nějak divně kouří z rozvodového řemene. Možná to je jen prach a v motoru je docela dost vody. Pod autem byla louže a kousek gumové hadičky. Nevíte co se s tím mohlo stát? Popřípadě opravit? Je to 2litr disl v atmosfeře.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nechal bych to nazhavit nekolikrat, treba se to chytne. Kousek gumove hadicky muze byt cokoliv. Pokud auto nestoji nejak bezpecne, tak se zkus podivat, jestli ti nekdo neukradl naftu
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Ahold
- Věčnej rejpal
Beaver píše:Nechal bych to nazhavit nekolikrat, treba se to chytne. Kousek gumove hadicky muze byt cokoliv. Pokud auto nestoji nejak bezpecne, tak se zkus podivat, jestli ti nekdo neukradl naftu
Tonda píše:žhavení normálně funguje?
To bylo ONO! Byl přepálenej drát na žhavění. Je tam nějakej domácí upgrade přilepená zavařovačka a tam byla pojistka přípajena drátkama (docela zajímavá metoda) a ta pojistka se někam vypařila, zbyl tam jen roztrhelj drát. Tak jsem spojil zajiskřilo to a zase to jezdí jak za mlada
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.