My na sebe máme hodně velký štestíMaci píše:Tak sem dneska opet potkal Javorapoprve sem te videl u prace dneska sem te videl rano cca pul osme u sveho bydliste
naproti kostelu milosrdnych bratri
dneska uz jdu zjistit situaci v servisu tak uz snad poznas brzo i ty me ne jen ve sluzebnim strepu
Kde jsme koho potkali ;-)
- Javor
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Celica 2.0GTi 5g zvaná vCelka
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to mi nerikej ,to je v mojich vodachkrosmen píše:žlutá GT4 šetá generace směrem na Jindřichův Hradec v jedné vesničce stála před baráčkem,kdopak to byl????Mám tam kousek chajde a jeli sme přes deštnou nakupovat.....
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Ahold
- Věčnej rejpal
Dneska ráno v Bruntále stříbrná 6g. blikal jsem a řidič i spolujezdec na mě kouleli očima 
Dneska kolem 5 hodiny další 6g. myslím že ve Štítině na tom semaforu když se jede z Ostravy do Brutálu
Jako spolujezdec byla krásná blondýna.
Dneska kolem 5 hodiny další 6g. myslím že ve Štítině na tom semaforu když se jede z Ostravy do Brutálu
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Pavel Slepecky
- Navigátor
kouleli ocima
Nekouleli ocima jen kecali....ja a xNorys 200m dal stala jeho celda...pozde sem zaregistroval nej corolu.Mas tu nejsilnejsi verzi co bi nam dala neprdel ze?Ahold píše:Dneska ráno v Bruntále stříbrná 6g. blikal jsem a řidič i spolujezdec na mě kouleli očima
Dneska kolem 5 hodiny další 6g. myslím že ve Štítině na tom semaforu když se jede z Ostravy do BrutáluJako spolujezdec byla krásná blondýna.
a odkupak přesně jsi?My máme chalupu ve vesnici Rosička respektive v lese nad ní.....Pavo.B. píše:to mi nerikej ,to je v mojich vodachkrosmen píše:žlutá GT4 šetá generace směrem na Jindřichův Hradec v jedné vesničce stála před baráčkem,kdopak to byl????Mám tam kousek chajde a jeli sme přes deštnou nakupovat.....a nevim o ni
celica nebyla místní evidentně na víkendové pařbě....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Ja jsem přímo z Veselí nad Lužnicí , takže to je kousek , zrovna v neděli jsem o kus výš projížděl ale takoví stěstí nikdy nemám.krosmen píše:a odkupak přesně jsi?My máme chalupu ve vesnici Rosička respektive v lese nad ní.....Pavo.B. píše:to mi nerikej ,to je v mojich vodachkrosmen píše:žlutá GT4 šetá generace směrem na Jindřichův Hradec v jedné vesničce stála před baráčkem,kdopak to byl????Mám tam kousek chajde a jeli sme přes deštnou nakupovat.....a nevim o ni
celica nebyla místní evidentně na víkendové pařbě....
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
V pátek mezi Želátovicema a Čechama jsem blikal na červené CS s bílejma kolama. Kdo to asi byl 
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
dneska tak 15:30 krasna cervena 5ka. tocil se u me před praci Kochnova kolma na Belohorskou stal sem venku bylo mi blby mavat dyz sem nesedel v autiku aby si nemyslel ze sem se zblaznil.Myslim ze středoceska značka.
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw
(2007)
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw
- Praetorian
- Řidič
co ty to mas za auto? ja v utery nebo vcera rano videla stribrnou 7g nekde za UH smer Bilovice tusim prazska znacka, blikla sem ale typek nejak nereagoval, jen hledel, no a vcera zamnou jela chvilku modra 6gen, blikla jsem vystraznyma ale asi nevidel, neopetovalcera píše:Dnes,
5 00 rano, podzemni garaž, Praha, ul. Budějovicka černa 6g, SPZ 8A2.....
8 00 rano, Uherske Hradiště hlavni ul. nedaleko autobusoveho nadraži, střibrna 6g
12 30 Vyjezd z Litovelu na dalnice Olomouc Mohletice, střibna 7g
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..