Servis Brno

vše ohledně modelové řady Celica
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

dekuju vsem za odpovedi! hodnoceni teda nevypada moc nadejne... skrze pribuzne jsem ale snad uz sehnal dobreho mekanika. mozna jsem priliz opatrny ale je to mazel :D :D a navic zbran :? . nemam konkretni problem na opravu(zatim...) ale potrebuju celkove zkontrolovat auto jen pro jistotu...a urcite se hodi mit pro vsechny pripady v zaloze nejaky dobry servis. jinak sem ze zabin...
Čelda 98'' GT (SS)
Misty
Člen Týmu

tak to ste me nepotesili...

Příspěvek od Misty »

Zdravím Brňáky, já do toho servisu právě dal Carinu :( Rozvody, ABS a tak. Vlákno Carina i servisy jsem prošel, osobní reference od kolegy z práce vcelku OK, tak jsem tam zajel. Kdybych dal místo toho "hledat" v celém fóru, tak jsem na vaše komentáře narazil dřív :cry:
Výsledek popíšu v Cariní sekci, případně jestli někdo založí vlákno v servisech, třeba Tequila, jak sliboval.

Jestli to bude průšvih, tak fakt nevím kam v Brně s Toyotou, když nepočítám ID auto jako značkáč. :?
Verso 1,8 2017 EX: Carina E combi 2,0 1996 3SFE
Wirtual
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wirtual »

Ja mel auto (Corolla TS) taky v Powerservisu a zase takova tragedie to neni... Menil sem tam cely motor + nejake dalsi ftakoviny... Na to, ze to auto videli poprve v zivote, tak to zvladli celkem dobre i za celkem rozumne penize...

Pokud ale nejde o penize, tak bych zkusil ten novy servis ID auto... Ale jen blba geometrie me vysla na 1600CZK...
Praetorian
Řidič

Tak jsem dnes vytahl Celdu na slunicko a rovnou se stavil v ID s tímto problémem:

http://praetorian-gt.rajce.net/Bluetoot ... nge_Folder

Pan za pultem mel velmi ochotny pristup vysel ven a celdu si aktivne prohledl a bylo videt ze vi o cem mluvi a dalo se s nim dobre mluvit. Rekl ale ze samozrejme pevnou cenu takto nemuze vyrknout ale rikal ruzne moznosti a s nimi cenu.. nejpravdepodobnejsi pry asi bude neco mezi 8-9tis...zda se mi to samo docela dost kesu no ale ze zas jen metla bude stat tak trojku kdyz to jeste roztahnou na blatniky aby to nebylo moc videt(u leveho by to stejne chtelo repair..), povidal taky neco o narazniku...no ze pry jak by to tam vypadalo po sundani masky...
Prosim o vase nazory, pripadne doporuceni kde a jak to resit!..
Čelda 98'' GT (SS)
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Praetorian píše:Tak jsem dnes vytahl Celdu na slunicko a rovnou se stavil v ID s tímto problémem:

http://praetorian-gt.rajce.net/Bluetoot ... nge_Folder

Pan za pultem mel velmi ochotny pristup vysel ven a celdu si aktivne prohledl a bylo videt ze vi o cem mluvi a dalo se s nim dobre mluvit. Rekl ale ze samozrejme pevnou cenu takto nemuze vyrknout ale rikal ruzne moznosti a s nimi cenu.. nejpravdepodobnejsi pry asi bude neco mezi 8-9tis...zda se mi to samo docela dost kesu no ale ze zas jen metla bude stat tak trojku kdyz to jeste roztahnou na blatniky aby to nebylo moc videt(u leveho by to stejne chtelo repair..), povidal taky neco o narazniku...no ze pry jak by to tam vypadalo po sundani masky...
Prosim o vase nazory, pripadne doporuceni kde a jak to resit!..
Co vy všichni blbnete? To už jsi minimálně 10 člověk o kterým vím že ted po zimě vyjel s autem a boural. :?:
Toyota Carina E 2.0 GLI
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Floki - uci se jezdit :lol:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Praetorian
Řidič

Tak dik bastardi!! :D to ne ja a ne ted!!
Čelda 98'' GT (SS)
Praetorian
Řidič

Takže tu máme první vysledky po zimním spánku!:D

http://praetorian-gt.rajce.idnes.cz/Blu ... der/#album
Čelda 98'' GT (SS)
Odpovědět

Zpět na „Celica“