Jaké bezpečnostní matice na originál Toyota litá kola 16 pal

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
valta
Člen Týmu

Jaké bezpečnostní matice na originál Toyota litá kola 16 pal

Příspěvek od valta »

Ahoj,
mám Toyotu Avensis Verso 2005 a sháním na originál litá kola 16" bezpečnostní matice. Našel jsem asi 3 výrobce, ale nikde nejsem schopen 100%ně zjistit, že mi matice půjdou na má kola (mám stejná kola, jako jsou na obrázku). Můžete mi někdo prosím sdělit, jaký výrobce/typ používáte ? Nejvíce se mi líbily asi McGard.
Předem díky za jakékoliv informace.
Obrázek
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Záleží jakou máš dosedací plochu- kuželové sedlo nebo rovnou plochu.Já je bral v Toyotě a vypadaj jak McGard,cena těsně nad tisíc, plocha rovná. Když koukneš na web Toyoty-Avensis-příslušenství-ceník příslušenství-je tam cena 1081,-.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
bartp
Věčnej rejpal

Příspěvek od bartp »

taky sem bral v toyote s rovnou dos.pl. ze neco kolem pres 1000
Obrázek
Obrázek
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
valta
Člen Týmu

Příspěvek od valta »

Diky moc, to budou presne ty same, co budu potrebovat ja. To mne nenapadlo to shanet v Toyote .... :)
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Tohle je z mála věcí,které díky nápisu Toyota na krabičce nemá přeplácnutou cenu :wink:
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Zdrvím klucí!Taky je chci na letňáky koupit...zeptám se jen...za tu cenu je sada 4 ks a násada na klíč je to tak??
bartp
Věčnej rejpal

Příspěvek od bartp »

meryz.07 píše:Zdrvím klucí!Taky je chci na letňáky koupit...zeptám se jen...za tu cenu je sada 4 ks a násada na klíč je to tak??
Jasne ze je to komplet
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
modus ponens
Řidič

Příspěvek od modus ponens »

m5t píše:Tohle je z mála věcí,které díky nápisu Toyota na krabičce nemá přeplácnutou cenu :wink:
Teda neviem, v com su lepsie ako "obycajne" bezpecnostne matice na kolesa, ale sa mi zda, ze 15 Eur je bezna cena na zapad od vas... Ak su vsak tieto v niecom lepsie, beriem spat.
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

modus ponens píše:
m5t píše:Tohle je z mála věcí,které díky nápisu Toyota na krabičce nemá přeplácnutou cenu :wink:
Teda neviem, v com su lepsie ako "obycajne" bezpecnostne matice na kolesa, ale sa mi zda, ze 15 Eur je bezna cena na zapad od vas... Ak su vsak tieto v niecom lepsie, beriem spat.
já teda nevím,ale myslí si,že to m5t myslel tak,že na to že je to origo Toyota tak to není až taková pálka za to jak jinak Toyota za origo díly umí :lol:
modus ponens
Řidič

meryz.07 píše:já teda nevím,ale myslí si,že to m5t myslel tak,že na to že je to origo Toyota tak to není až taková pálka za to jak jinak Toyota za origo díly umí :lol:
Ak "preplacnuta cena" zacina az od stvornasobku, tak moze byt. :lol:
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

modus ponens píše:
meryz.07 píše:já teda nevím,ale myslí si,že to m5t myslel tak,že na to že je to origo Toyota tak to není až taková pálka za to jak jinak Toyota za origo díly umí :lol:
Ak "preplacnuta cena" zacina az od stvornasobku, tak moze byt. :lol:
Pokud jsou to matice ala McGard, tak mi ukaž kde se dají origo sehnat za 300 stovky. Nějaký šunty jako Symbolz, apod. kde jsou celkem 4 (slovy čtyři) kombinace ořechů prosím vynechej. Za takovou cenu by sis mohl otevřít kšeft a lidi by ti ruce utrhali...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Pokud jsou to matice ala McGard, tak mi ukaž kde se dají origo sehnat za 300 stovky. Nějaký šunty jako Symbolz, apod. kde jsou celkem 4 (slovy čtyři) kombinace ořechů prosím vynechej. Za takovou cenu by sis mohl otevřít kšeft a lidi by ti ruce utrhali...[/quote]

souhlasím.... :) myslím,že matíce "bezpečnostní" za cca 300,- ztrácí účel...každýho věc na čem chce ušetřit....
modus ponens
Řidič

Tequilla píše:Poku jsou to matice ala McGard, tak mi ukaž kde se dají origo sehnat za 300 stovky. Nějaký šunty jako Symbolz, apod. kde jsou celkem 4 (slovy čtyři) kombinace ořechů prosím vynechej.
Vyssie pisem, ze ak su lepsie, tak beriem spat. :wink:
Problem totiz je, ze tieto matice sa pri kradezi kolies neodstranuju tak, ze zlodej ma vsetky kombinacie nasad. Roznych vyrobcov je dost (pohladom sa asi neda na 100% zistit, aky typ je pouzity) a zlodej by musel nosit ruksak s roznymi nasadami a skusat.
Ja to beriem len ako pokus o znechutenie zlodeja, ktoremu sa nebude chciet serinkat s bezpecnostnymi maticami a vyhliadne si radsej ine auto/kolesa. Ak sa mu serinkat bude chciet, tak rychlotvrdnucim zivicovym lepidlom uchyti hocijaku bezpecnostnu maticu na kluc. Ak sa mylim a situacia sa zmenila, rad si poopravim nazor.
modus ponens
Řidič

meryz.07 píše:souhlasím.... :) myslím,že matíce "bezpečnostní" za cca 300,- ztrácí účel...každýho věc na čem chce ušetřit....
:wink: Tvoj nazor Ti neberiem. Ale pripomina mi byvaleho kolegu, ktory si kupoval auto a "nechcel setrit na bezpecnosti", tak si prikupil Defend Lock. Auto mu ukradli pocas dopravnej spicky priamo pri autobusovej zastavke za 1h, co bol prec...
Potom pochopil, ze zlodej ma akosi vzdy naskok a jedine, co pomoze, je jeho (rozumej zlodejov) nezaujem. Dalsie auto si kupil nenapadneho japonca...

A este jedna vec: nizsia cena nie vzdy znamena nizsiu (nazvime to) kvalitu. Takze hodnotit vyrobok len na zaklade ceny mi pride trosku mimo. (nic v zlom) :wink:
Odpovědět

Zpět na „Avensis“