Odtahovka V Čr
- LennyLeonard
- Navigátor
Odtahovka V Čr
Už se vám někdy stalo že by vás odtahly? Vždycky mě zajímalo kolik se za to platí, a jak s vámi jednají a ještě jestli se samotnému autu něco nestalo, protože poslední furt slyšim jak odtahové firmy ničí majitelům auta a co jsem viděl na vlastní oči, tak se s tim opravdu nepáraj. Jaké máte skušenoti vy?
odtahovky
Jednou jsem potřeboval odtah a vše v pohodě. Cena někde u 30Kč na km.
Jednou mě odtáhli Měšťáci v Hradci a to bylo za 1 800 Auto bez újmy.
Jak se znám, možná mě zanedlouho odtáhnou na letišti v praze..... to bude maso.
Jednou mě odtáhli Měšťáci v Hradci a to bylo za 1 800 Auto bez újmy.
Jak se znám, možná mě zanedlouho odtáhnou na letišti v praze..... to bude maso.
Back in Czech.
JJ v H.K. to je drahý. Brzy ráno mě odtáhli auto, tak jsem tam ten den došel a chtěli něco přes 1.700,-. U mě to bylo kvůli čištění silnice, ale v H.K. ještě řádí Atol ve spolupráci s měšťákama, takže koho můžou odtáhnou.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
- LennyLeonard
- Navigátor
OK ,já že sem párkrát viděl odtahovku jak ten jejich naviják něco tahá na rampu a i přes zabržděnou ručku a danej kvalt to utáhlo, tak sem si říkal jak se to musí ničit, a co by pak odtahovka dělala. Na přístup se ptám protože poslední dobou se odtahu bojim čim dál víc při tom kde všude parkuju. Tak díky
Soudit se. Odtahovat se podle zákona smí jen v případě, že auto brání provozu.
Vím, šance je mizivá. Takže nezbývá než brokovnici a začít ty svině likvidovat.
Jeden příběh z letošních Krušných hor:
Nové město, východisko běžeckých tras. Běžně se tam parkuje nahoře u benzínky, kde je tradiční modrá cedule "P". Jako obvykle jsem tam zaparkoval a vyřítil se na mě týpek z hotelu naproti, že tam parkovat nemůžu a zase zalez. Tak jsem se ho šel zeptat proč, jestli ví něco, co já ne. A že prý to tam má on pro své "hoteláky" (tento výraz opravdu použil) a že mě nechá odtáhnout. Na námitku, že by tam musel mít cosi jako "réservé" mi řekl, že nemusel, že mi to teď oznamuje, a že to tam všechno je stejně jeho.
Tak jsme se pak zeptali paní od benzínky, jak to tam vlastně je. A ta nám řekla, že vyhrazené to nemá, protože to ani nejde. Ale na nepohodlné volá odtahovku, která to auto opravdu odtáhne, protože není až tak jasný status a hlavně rozsah parkoviště (logicky, na asfaltu s případnými čárami bylo devacet čísel sněhu). Samozřejmě na své "hoteláky" asi odtahovku nevolá. No a dohadujte se pak s někým, kdo má vaše auto zamknuté za plotem, že.....
Vím, šance je mizivá. Takže nezbývá než brokovnici a začít ty svině likvidovat.
Jeden příběh z letošních Krušných hor:
Nové město, východisko běžeckých tras. Běžně se tam parkuje nahoře u benzínky, kde je tradiční modrá cedule "P". Jako obvykle jsem tam zaparkoval a vyřítil se na mě týpek z hotelu naproti, že tam parkovat nemůžu a zase zalez. Tak jsem se ho šel zeptat proč, jestli ví něco, co já ne. A že prý to tam má on pro své "hoteláky" (tento výraz opravdu použil) a že mě nechá odtáhnout. Na námitku, že by tam musel mít cosi jako "réservé" mi řekl, že nemusel, že mi to teď oznamuje, a že to tam všechno je stejně jeho.
Tak jsme se pak zeptali paní od benzínky, jak to tam vlastně je. A ta nám řekla, že vyhrazené to nemá, protože to ani nejde. Ale na nepohodlné volá odtahovku, která to auto opravdu odtáhne, protože není až tak jasný status a hlavně rozsah parkoviště (logicky, na asfaltu s případnými čárami bylo devacet čísel sněhu). Samozřejmě na své "hoteláky" asi odtahovku nevolá. No a dohadujte se pak s někým, kdo má vaše auto zamknuté za plotem, že.....
já jsem byl skoro odtažen. Nějakých 14dní jsem s autem nejezdil a když jsem k němu přišel,tak bylo za stěračem předvolání. No z důvodu čištění.Kamoš mi říkal že můžu být rád že mě neodtáhli. A oni vlastně ani nemohli protože jsem tam měl originál laminátové prahy za který se auto špatně zvedá a vepředu tažný oko zadělaný tahokovem. Takže asi chtěli ale neměli sebemenší šanci aniž by poškodili auto Takže asi mávli rukou
policie si mě předvolala - já došel a řekl jim že jsem o chemickým čištění neměl ani tucha a tak trochu jsem se na tu babu i vyřval že tam čistí každej měsíc.No a rejpnul jsem si i do toho že z toho mají celkem výnosný obchod.
odcházel jsem bez pokuty
policie si mě předvolala - já došel a řekl jim že jsem o chemickým čištění neměl ani tucha a tak trochu jsem se na tu babu i vyřval že tam čistí každej měsíc.No a rejpnul jsem si i do toho že z toho mají celkem výnosný obchod.
odcházel jsem bez pokuty
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...