Policie

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
yarisek
Manager Týmu
Příspěvky: 321
Registrován: úte 29.06.2004, 19:44
Bydliště: Praha 10
Kontaktovat uživatele:

Policie

Příspěvek od yarisek »

Na kruhovym objezdu jsem se připojil za policii a při výjezdu nedali blinkr ale já jo. Pak následovala 30 kde policie zrychlila až na 80 a já jel normálně za nima asi 70. Pak byl další kruhový objezd se 2 pruhy a oni jeli uvnitř já venkem, když jsem dal blinkr na výjezdu tak bez blinkru mi tam vjeli a začali blikat jeli jsem souběžně asi 200 metrů a pak mě zahnali na zastavku MHD. Policista vylezl ven se slovy Dobrý den pojďte ven z vozu tak jsem šel(vedle mě seděla přítelkyně tak to asi chtěl beze svědků ale stejně toho dost slyšela). TAm začlo že jsem jel na 30km 80km a že jezdim jak HOVADO já jsem mu hlasitěji zopakoval jeho větu a on mi pak řekl jak si představuju že jezdim jak blázen(asi si uvědomil že hovado je urážka)... Pak se mě zeptel jestli tedy nepopírám že jsem jel..Já jsem řekl že jsem jel jen za nima a on že jedou k zásahu a že můžou jet 30 na 80...To jsem mu řekl že všude říkaj jak bez houkaček nesmí pro jíždět zákazy vjezdu a jinak porušovat dopravní předpisy a on že můžou a že si to mám přečíst v zákonech. Pak jsem mu řekl že nedal ani blinkr na kruháči a že si myslim že by mi měl jít příkladem jak se jezdí. On že je to jeho věc co dal a nedal a že žídnym příkladem nebude protoe jede k zásahu. Pak mi řekl že jsem nějak moc chytrej a proč machruju před přítelkyní. Na to jsem mu odpovědělže sedí v autě a že nic neslyší. On že je po celym dni unavenej a že neni problém aby mi udělal problémy. Já na to že nechci problémy že jsem nic neudělal. On že na tuningu se vždycky něco najde a já že takhle se to prodává že je to TS. Tak koukal pak mi dal doklady a odjel s kolegou... Tak nějak to bylo tak nevím nevím jestli tohle je správnej přístup policie ČR[/img]
Uživatelský avatar
ToyotaMan
Site Admin
Příspěvky: 265
Registrován: pon 28.06.2004, 10:39
Bydliště: Praha a okolí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ToyotaMan »

Měl jsis zapamatovat číslo a uvědomit nejvyššího v místě! Je fakt že by jsi asi potom musel změnit auto, ale pookud by jsi trval na důsledném došetření tak by z toho mělo větší malér než ty! :?: :idea:
Komanche

Příspěvek od Komanche »

hehe, ale hlavne ze si mu to nandal, blbeckovi... dokud si budou oni delat co chtej, tak at se nedivej, ze je tu na silnicich takova anarchie... :mad:
Uživatelský avatar
Cafa
Řidič
Příspěvky: 167
Registrován: pon 28.06.2004, 17:00
Bydliště: Litoměřice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cafa »

Dobře jsi udělal, žes je sledoval i po překoročení rychlosti, bez použití výstražných majáků nemá co porušovat, pokud jede k případu, ať si to zapne. Setkávám se s tím pořád, policajti si prostě myslí, že pro ně předpisy neplatí, dělají prasárny, parkují na zákazech, chodnících, měří rychlost autama, který stojej na autobusový zastávce atp. Dneska za mnou jeli policajti, tak jsme si je vychutnal, na padesátce padesát, zpomalení na 40 tak jsem dal 40 víc ani ťuk. Když jsem viděl ty jejich uspěchaný ksichty v zrcátku, tak jsem zastavil blížící se babičce u přechodu - ještě tam ani nebyla. Čekal jsem, že mě objedou a vezmou to protisměrem, v tom okamžiku bych volal 158 jak je možné, že jejich kolegové takto hrubě porušují předpisy. K jejich štěstí zůstali stát. Fakt si myslím, že zneužívají svých pravomocí, kterou v tu chvíli v podstatě ani nemají. Jednou nám před McDonalds v Park Hostivař policejní hlídka vysvětlovala, proč stojí na chodníku tak, že nejdou ani pořádně otevřít dveře do onoho fastfoodu. Prý si ze zákona mohou udělit výjimku. A že prý nemají čas parkovat, že jedou k případu. Tak jsme něco naznačili, že jako teda škoda, že u Mc nemají koblihy, že hamburgery nejsou pro policajty stylový, a že to rozhodně ti, co čekají u případu ocení, když je dobře zazásobují Big Macem s colou a velkejma hranolkama. To už se tam pak smál i personál a policajti se teda jako ztratili. Prostě je to hnus, jenže s tím asi moc neuděláme.
Toyota Corolla XL 1.3 (55kW, LB, 1990)
Volvo V70 XC AWD (142kW, 1999)
Volvo S40 2.0T (118kW, 2000, A/T) - R.I.P.
Uživatelský avatar
yarisek
Manager Týmu
Příspěvky: 321
Registrován: úte 29.06.2004, 19:44
Bydliště: Praha 10
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

jj doufám že musí dodržovat předpisy pokud nehoukají. stál si pěkně za svym a že si to mám přečíst v zákonech..
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“