Diky za manual!jelinek4 píše:stiahni si manual http://rs362.rapidshare.com/files/318517077/manual.rar a tam mas popis poistiek pripadne ti ho mozem poslat mailom ale ma 12 mb.
No to by som potreboval aj ja. Po tom, co v servise (autorizovanom!) doje.. pardon, pokazili elektriku na zasuvke na privesny vozik mi prestali svietit predne a zadne obrysovky a ukazovatel stretavacich svetiel (svetla svietia) a blinkre. V motorovom priestore som vymenil poistku na blinkre ale stale mam problem, ze neviem najst poistku na tie obrysovky (palubka ma az tak netrapi). Neviete niekto poradit? Pozeral som do manualu ale poistku len na obrysovky som nenasiel.viliammmmm píše:
Ako by sa to dalo co najefektivnejšie zisitit v čom je problém.
Dakujem VIliam.
Este upresnenie: nesvietia obrysovky vpredu aj vzadu, nesvieti osvetlenie SPZ, nesvieti zadna hmlovka (vratane indikacie na palubnej doske), na palubke nesvieti indikacia rozsvietenych stretavacich svetiel a ked je ovladac stretavaciek na packe ovladania svetiel na volante v polohe "auto" tak neprepina medzi dennym a nocnym modom, stale je zopnuty v dennom mode.1ac0 píše:No to by som potreboval aj ja. Po tom, co v servise (autorizovanom!) doje.. pardon, pokazili elektriku na zasuvke na privesny vozik mi prestali svietit predne a zadne obrysovky a ukazovatel stretavacich svetiel (svetla svietia) a blinkre. V motorovom priestore som vymenil poistku na blinkre ale stale mam problem, ze neviem najst poistku na tie obrysovky (palubka ma az tak netrapi). Neviete niekto poradit? Pozeral som do manualu ale poistku len na obrysovky som nenasiel.viliammmmm píše:
Ako by sa to dalo co najefektivnejšie zisitit v čom je problém.
Dakujem VIliam.
Ahoj, prosimtě kde najdu umístěné pojistky od čísla 52-65. obrázek FN80032 dík za reakciDerry_CV píše:Díky moc, tak tam jsem nekoukal. Mám Avese asi tak měsíc (teda dva, ale jeden měsíc jsem ležel s nohou v ortéze) tak se teprve seznamujeme. Jinak popis poj. mohu dodat také http://daja.t.sweb.cz//Avensis_popis_pojistek.pdf