co znamená oil maint reqd?
Čau lidi.nevíte někdo co to znamená oil maint reqd?po chvilce nastartování se to ukáže na palubním počítači+klíč.myslim že to je servisní interval na výměnu oleje ale nevim.dík za rady.avensis r.v 2006, D-4D,93 kW
Na 100% jsem to tady na foru už četl, zkus pohledat, nevím kde to je. Ale můžeš zkusit tohle:ladad píše:dobrý díky za radu.olej jsem vyměnil hned když se to dovezlo tak to kecá to co tam je nastavený.nevíš ještě co obnáší to vymazat z toho softu?
http://www.wanderings.net/notebook/Main ... yotaSienna Není to sice asi přímo pro tvůj motor,ale třeba to je stejny.
Toyota Carina E 2.0 GLI
Taky jsem na to teď nedávno narazil. Frčím si to po okreskách z Vyškova do Blanska, najednou píp, vykřičník v trojúhelníku svítí a na palubním počítači tato hláška. Tak jsem raději zavolal do servisu, co to, vždyť jsem tam před měsícem byl na "malém" servisu a dolíval se olej. Prý to jen zapomněli vyresetovat, tak mi poradil, jak to udělat sám. Tak kdyby to někdo nevěděl a potřeboval:
nastavit si ODO, vypnout klíč, zmáčknout a držet tlačítko ODO, zapnout klíč do pozice ON, chvilku počatk, jakmile se na displeji objeví čárky (je jich asi pět a blikají), počkat až začnou mizet, jakmile zmizí, pustit ODO a je vyresetováno...
nastavit si ODO, vypnout klíč, zmáčknout a držet tlačítko ODO, zapnout klíč do pozice ON, chvilku počatk, jakmile se na displeji objeví čárky (je jich asi pět a blikají), počkat až začnou mizet, jakmile zmizí, pustit ODO a je vyresetováno...
Toyota Avensis Combi 2.2 D-CAT 130kW r.v. 2006 - 05/2012 sold
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8
Chrysler 300C 5,7 HEMI V8 - 04/2013 sold
Dodge Magnum 5,7 HEMI V8