Jinak, proc bych mel davat rucku, kdyz stojim treba skoro na rovince? prece kdyz tam hodim kvalt tak nemuzu tu prevodovku nicit. Kvalt tam davam proto, aby me treba nekdo neodtlacil
 , ale rucka mi v tomto pripade prijde zbytecna.
, ale rucka mi v tomto pripade prijde zbytecna. , ale rucka mi v tomto pripade prijde zbytecna.
, ale rucka mi v tomto pripade prijde zbytecna.A kdo říká že sem tam byl?!Paulie píše:Tak nejlepší je stejnak kombinace......dát kvalt a pro jistotu ručku, teda pokud není mráz (v mrazech to fakt zkoušet nebudu).....navíc do těch svahů je ta rychlost podle mě mnohem účinnější. A chudák převodovka musí vydržet horší věci než je todle....a pokud existujou profíci co si nezkontrolujou při startu neutrál a navíc startujou bez spojky (kor u studenýho motoru), tak by se snad měli vrátit do autoškoly.

Přesně tak...Kenny píše: To ze se nici prevodovka je nesmysl pokud se na ni auto jen "Opre" ta prevodovka je delana na daleko jine razi a sily a vyslapavani spojky je snad samozrejmost a u studeneho auta predevsim ne jen kvuli kvaltu ale taky kvuli studenemu oleji v prevodovce ktery taky dela pri zmrzlem aute odpor.
klice.
 myslim že nemá stejně cenu se tady o tom hádat, každej si budeme tvrdit pořád svoje a dělat si to po svym
 myslim že nemá stejně cenu se tady o tom hádat, každej si budeme tvrdit pořád svoje a dělat si to po svym 

,ale ne jak jednou jak měl ještě kdysi brácha peugeota tak se třeba stávalo že byl plně naložený a třeba se stalo že všichni vysedali  už byli venku a auto jak se zvedlo tak se pomalu rozjelo
,ale ne jak jednou jak měl ještě kdysi brácha peugeota tak se třeba stávalo že byl plně naložený a třeba se stalo že všichni vysedali  už byli venku a auto jak se zvedlo tak se pomalu rozjelo  
  .
.Jak to píšéš též nechávám když je velký mráz tak toéž nechávám zahřát motor bo vždycky jak jedu na ranní tak si otevřu bránu a mezitím mám auto nastartovanébiscuit píše:takze slapat spojku pri startu vzdycky? ja nekdy vyhodim na neutral a pak az startuju bez spojky.. nekdy seslapnu spojku a hned startuju, ale nijak si to nehlidam. ale vzhledem k tomu, ze mam vetsinou zpatecku, tak vyhodim na neutral, nastartuju a po chvilicce se rozjizdim, zvlast ted v tech velkejch zimach nechavam auto malinko ohrat, i kdyz to nepovazuju za spravny a nutny.Kenny píše:vyslapavani spojky je snad samozrejmost a u studeneho auta predevsim ne jen kvuli kvaltu ale taky kvuli studenemu oleji v prevodovce ktery taky dela pri zmrzlem aute odpor.
 ikdyž se to nemá
 ikdyž se to nemá